Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еј абе читав и на тоталбарса, што кур е тоа Фифа вирус ...шо е финтата???
Секогаш ама баш секогаш Барса кикснува после репрезентативенмеч,како што беше случај и денес.
Упс,веќе ти имаат одговарано.....
Минатата сезона после второто коло имавме 3 бода,сега имаме 4 бода,но минатата сезона кикснаа и комшиите,што не верувам да е случај и денес.
Не треба многу да се нервираме затоа што е почетокот на сезоната,НО кој ја гледаше цела утакмица не може да се воздржи од критикување,буквално самите му ги дадвоме тие 2 бода.Само да не плачиме на крајот за ова денес...

lani hercules sea sociedad,sekoja godina na pocetok go gledame istoto sram mi e da kazam ama "treba" ponekogas i vakvi rezultati, ne e se vo fudbalot ;)

Де бе шо сте нервозни. традиција ни е да кикснуваме на стартот. Подобро сега, има време за поправен, отколку после.
Уживајте таман е, го очекував киксов, нели стандард ФИФА вирус наш.

штета,НЕЗРЕЛО ја изубивме предноста и дозволивме да избегаат 2 битни сезонава,реално очекувам Задрид да биде многу,многу посериозен годинава.....вакви добиени натпревари,а загубени на крај не сакам повеќе да гледам сезонава !

Читам и не можам да се изнасмеам .....

Две работи ќе посочам ...

Првата е дека за Алексис ништо не се знае до дека тестовите не бидат направени ....

Втората е : И лани по завршувањето на второто коло во Премиера РМ беше пред Барса.... На крајот на сезоната кој беше епилогот ??????

samo nekoja vakva povreda moze da go sprece sancez da go pokaze svojot celosen talent vo barsa
a ubavo si pocna covekot da igrae

300595_10150366248370469_351142070468_10338049_1555107091_n.jpg

Среќен роденден мајсторе. Уште многу титули да освоиш тука, да ја завршиш кариерата во Барселона и само продолжи да играш пожртвувано

Аби, среќен роденден! Уште многу игри ти посакуваме во сино-црвениот дрес, уште многу титули да освоиш!
abidal-cup-300x203.jpg

За повредата на Санчез утре ќе се знае колку ќе отсутвува. Дај Боже да се врати што е можно поскоро.

Нареден натпревар? :) И лани во второто коло(после ФИФА вирусот) изигравме 0-2 со Херкулес и веднаш потоа игравме против Панатинаикос, прв натпревар во ЛШ. Победивме со 5-1. :)

ne se svesni prijatelive koja sila sme... ali ajde .. nikoj nema pravo da im skrati radost..
no oвcite, sepak se brojat na prolet neli?
*ebi ti fifa virus, kaa glupakot(citaj villa) od 80 metri a vrati topkata pred gol, crnci da te ebele, boza da si piel, naduvan da si... pa i ne znam kakov virus da imas toa nema da go naprajs :)

Пак, и оваа сезона, е добро што рано има кој да не приземји.. да го приземји и Пеп бидејќи веќе почна малку да се занесува со ротацијата на играчите.

Штета за Алексис, но сега Афелај веројатно ќе ја добие последната шанса за докажување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom