Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
abidal-lifting-the-cup.jpg

Среќен Роденден Царе, ти посакувам уште многу многу успеси и титули со Барса.
И по можност да ја вратиш формата од минатата сезона.:)

Уште едно видео од Allas, кое морате да го изгледате. :)
Такитчка анализа на Сосиедад-Барса. Човекот(Allas) гледа работи што никој друг не може да ги види. :)

2 месеци ќе го немаме Санчез...
Ànims Alexis!

2 месеци треба да го гледаме виља да се заебава :(
Очекувам од пеп последна шанса на афелај да му даде,виља да олади малце на клупа.. а и педро не е ништо подобар.

Среќен роденден Абидал!
Освој уште многу титули со Барса!
Инаку, за натпреварот и играта, јас мислам дека квалитетно го потценивме противникот, и дека
Виља и Педро се далеку од формата во која треба да бидат.
За наредниот натпревар ќе треба сериозни анализи и да нема потценување ни секунда

Уште едно видео од Allas, кое морате да го изгледате. :)
Такитчка анализа на Сосиедад-Барса. Човекот(Allas) гледа работи што никој друг не може да ги види. :)

хаха Валдез леле колку сакав да влезе таа :D

Играчите влегоа без никаков мотив во овој натпревар, не дадоа ни 50% од своите можности против Сосиедад. Алексис во аут 2 месеца. :( Anims Alexis.

Време е да мислиме за Милан! Let's kick some жабари. :icon_lol:

Шит... го гледав само првото полувреме и кога го видов денес резултатот се зачудив. Како успеавме да си направиме од готово вересија не ми е јасно. Али нема жалење, почеток на сезоната е и како што изјавил Пеп, ова ќе биде лекција од која што момците ќе научат.

Искрено мене повеќе ме загрижи повредата на Алексис отколку нерешеното.

Како и да е, се фокусираме на Милан:pipi:

Пак, и оваа сезона, е добро што рано има кој да не приземји.. да го приземји и Пеп бидејќи веќе почна малку да се занесува со ротацијата на играчите.

Штета за Алексис, но сега Афелај веројатно ќе ја добие последната шанса за докажување.

Што е Пеп крив што прво полувреме ги пушта Алексис, Фонтас , Адриано и Тиаго, а Барселона води со 2-0 .... Со влегувањето на Виља, Меси, Иниеста, Барселона прима 2 гола .....

Која грешка во ротацијата ја гледаш кај Пеп, кривицата е во еден глуп потег на Виља ....

А ќе видете како ќе не демантира Виља сите овде ;)

Што е Пеп крив што прво полувреме ги пушта Алексис, Фонтас , Адриано и Тиаго, а Барселона води со 2-0 .... Со влегувањето на Виља, Меси, Иниеста, Барселона прима 2 гола .....

Која грешка во ротацијата ја гледаш кај Пеп, кривицата е во еден глуп потег на Виља ....

А ќе видете како ќе не демантира Виља сите овде ;)

Меси и Иниеста влегоа одкако Барса ги прими двата гола.
Нема везе, помина веќе, ќе биде ова и те како добра лекција за тимот дека треба и против аутсајдерите да се игра сконцентрирано цели 90 минути. Пеп нама да остави ништо на случајноста.

Виља е човек за големи натпревари. Можеби кикснал против Сосиедад или ќе киксне некогаш против Леванте. Ама во вторникот на Милан ќе им зачука некој евро-гол. :)

П.С.

Во вторникот(ако игра:)) Меси ќе игра прв пат против Милан во кариерата. :) Едно хет-трикче како за прв натпревар и нема да е лошо. :)

Најсмешен гол во 2011/2012 сезоната ќе беше ако го примеше ова Валдес. Ме потсети на времето кога секоја 3та утакмица овакви киксови си правеше :)
Инаку Милан ќе страда во вторник обавезно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom