Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Штотуку сакав да го поставам видеото за Бускетс. :)
Дечкото е еден од најпотценетите играчи. Нека зборуваат што сакаат за него, Серхио само нека продолжи со ваква форма, еден ден ќе го викаме новиот Пеп Гвардиола.
Добар играч е само ме нервира шо премногу глуми ! иначе се согласувам со тебе секош си е во форма никогаш го немам видено да се губи на терен или слично..

Добар играч е само ме нервира шо премногу глуми ! иначе се согласувам со тебе секош си е во форма никогаш го немам видено да се губи на терен или слично..
Има многу други играчи што глумеле и што глумат, ама ако се добри никој не го оспорува нивниот квалитет.
За Бускетс (беш)е друга работата. Тој (беш)е потценет играч уште пред да се случи таа фамозна глума против Интер.
Ама, мислам дека тие времиња се минато, посебно после СП многумина сфатија каков играч е Бускетс.

1315603164107.jpg

Според Спорт ова е составот за вечерва ...

П.С Еден другар ме викна кошарката да ја гледаме, ама каква кошарка кога Барселона игра од 6 :))) Ќе гледам само прво полувреме баскет ....

Нека извади каков состав сака Пеп,само Чави нека одмора а може и Меси....Виља нека игра од прва минута....Ајт со среќа....

Line-up : Valdés, Alves, Fontàs, Adriano, Busquets, Keita, Xavi, Thiago, Fàbregas, Pedro and Alexis

Bench: Messi, Villa, Iniesta, Mashcerano, Abidal, Puyol and Pinto

Составот е WTF!!!

Значи со Цеск како лажна 9-ка.

овој Пеп ги згрешил апчињата,да му ебам сељакот..:)
--- надополнето: Sep 10, 2011 4:10 PM ---
лелелелелелел

Овај Фабрегас е ненормален , на почеток викавте вака така не ви е потребен ама и то како е потребен на секоја утакмица шибнува по едно голче :D

Ајде баскијцивие да ги докусуриме во 2ро, па во вторник против Носло и другарчината да им покажеме што е фудбал!

СРАМОТА!
3 гола требаше да примиме за 5 мин!

А и црвен за Бускетс :D, кој го тераше да игра со рака незнам...

п.с. Не го исклучиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom