Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За ElNinho:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-клуб-Реал-Мадрид.46161/page-706#post-4166769

Не замарај со глумењето ти касни дискусијата два месеца. Ги имаш Роналдо и Ди Марија во тимот. Играчите на Барса барем не се брукаат да глумат против Леванте и Спортинг. Следи си го линкчето до фан клуб на Лузер Мадрид.

Прашај го Касиљас во што е подобар Педро од Санчез. Ќе ти каже. Виде двапати само оваа сезона.

А, за Алкантара. Почекај две-три години, не е подобар од Фабрегас ама ќе биде. Ти теши си се дека ние се залажуваме. Имаше навивачи на Мадрид што тврдеа дека Меси никад нема да стане добар фудбалер и дека Робињо е болје од него и тога си се тешевте.

Еј еј, за глумење сте ненадминливи... нема муабет за тоа, срамота уште да се правдате...

Касиљас мислам дека трипати виде дека Педро е подобар глумец, не двапати... :p

Mуабетот ми е дек преувеличувате многу. Е читам и за Меси, после една одиграна утакмица против Албанија почнавте да викате еве докажа дека игра добро за репрезентација... И Грнчаров даде гол за нас (против Словачка чинам), и сеа и за него ко Меси муабети.

Значи, ја не го омаложувам Меси и неговиот квалитет, туку за муабетот дека не игра за репрезентација сјајно, треба уште да почекате па да го демантирате тоа.

Акси, не сум ја Гоче или некој од таквите со таков пост да ме цитираш... али ај знам тешко ти е што немоеш да дадеш црвено... еве ти лајк back 2 you... mњаh...:D

и да, заборавив дека сеа ќе ми стигнат милион цитати, пошто никој неможе да каже ништо против вас, вие сте светците... :love:

Си увеличуваат малце...па јас рака ставам во оган дека Педро Леон е Марадона за Месси, Роналдо, Роналдињо и Пеле ама на кој ќе докажеш:)

Е ајде де....

Одамна не сум бил на Кајганава, и глеам сте испоникнале у фан клуб Реал, па и ја кај вас малце...

Гледам некои викаат Педро е подобар од Санчез !? Во што бе !? Аааа во глума, да да во тоа е подобар... Ама у фудбал... бегајте бе... Туку некои и тој Алкантара го сметаа за подобар од Фабрегас, така да не треба да ви се замери...

За мене, Педро и Бускетс се обични просекуси, со развиен талент за глума... токму и тоа го прават во тимот, особено Бускетс. Добро сеа, Педро знае да даде гол коа ќе излезе сам пред голман... :rolleyes:

Нема љутиш нели... :D

п.с. Него и Санчез се реши да стане актер а? А добар фудбалер беше...

mourinho-cry286.jpg

Еј еј, за глумење сте ненадминливи... нема муабет за тоа, срамота уште да се правдате...

Mуабетот ми е дек преувеличувате многу. Е читам и за Меси, после една одиграна утакмица против Албанија почнавте да викате еве докажа дека игра добро за репрезентација... И Грнчаров даде гол за нас (против Словачка чинам), и сеа и за него ко Меси муабети.

Значи, ја не го омаложувам Меси и неговиот квалитет, туку за муабетот дека не игра за репрезентација сјајно, треба уште да почекате па да го демантирате тоа.

Акси, не сум ја Гоче или некој од таквите со таков пост да ме цитираш... али ај знам тешко ти е што немоеш да дадеш црвено... еве ти лајк back 2 you... mњаh...:D

и да, заборавив дека сеа ќе ми стигнат милион цитати, пошто никој неможе да каже ништо против вас, вие сте светците... :love:
Де бе, не се освести какви глупости пишуваш?
Знам дека е лето, досадно е, ама нема потреба од глупи коментари.
Меси за репрезентација игра добро, по доаѓањето на новиот селектор. Гледај ги пријателските против Шпанија и Бразил(да не е Албанија), па дојди пак да коментираш.
За Педро и Бускетс, не планирам да коментирам.

И нон стоп тераш исти муабет „сега ќе ми стигнат цитати“, „не може да се каже ништо против вас“, „вие сте светци“.

Значи вие сериозно за тоа дека Санчез е подобар од Педро???!!!

Санчез и да е подобар, ќе помине време додека влезе во прв состав.
И шо Мадрид напаѓа денеска а? Ако, ако така треба.

Хаха читам Роналдо ќе ги спуштел Барселона на земјата !

Би го прашал од која планета ќе ги спушти ? Си знае Роналдо дека Барселона се вонземјани за Реал Мадрид !

Туку гледам Санчез го ставате место Педро ! Јас викам дека го земаат за да го замени Виља ! Нормално не оваа сезона ама другата најверојатно !

Ако тргне работата со Санчез нападот нема да мора да го менуваме доооолго време

Меси 24 години
Педро 22 години
Санчез 23 години

ама затоа не му пречи против Реал секогаш да го даде она најдобро што го знае и умее....на Меси Каталонија му е втора татковина така да остани ми со здравје:cool:

Деко ја напушти Барселона со доаѓањето на Пеп 2008ма година... Се дотогаш, Деко беше стартер пред Иниеста, па сега пресметај си колку години Андрес е стартер.... Како што кажав понапред, во Барселона потребно е ТРПЕНИЕ ;)

eve sporedete go brojot na natprevari na Tiago i na Iniesta koga bil mlad. Znaci, ne me svakajte pogresno, sakam da kazam deka za deckoto da prosperira MORA da mu davame pogolema minutaza, toa e se shto sakam da kazam :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Andrés_Iniesta

Бојан најверојатно ќе се пресели во Рома, а Џефрен би требало да биде дел од трансферот на Алексис. Двајца напаѓачи ќе пратиме во Италија, еден ќе донесеме.
--- надополнето: Jun 21, 2011 9:54 PM ---
Бојан во Рома за 10 милиони. Збогум најмлад стрелецу во историјата на клубот. Не се разигра овде, ама ти посакуваме се најубаво во Италија. :)

bojan.jpg

Бев голем оптимиста за Бојан... Верував доколку остане дека кога, тогаш ќе стане врвен голгетер... Впрочем сеуште верувам, но за жал тоа ако се случи нема да биде во матичниот клиб... Но, најважни се одлуките на Пеп и раководството, тие знаат најдобро. Во секој случај GRACIAS BOJAN !!!! Фала ти за се што направи за овој клуб... Можеби не му беше дадено простор за докажување, но конкуренцијата во овој клуб секогаш била и ќе биде голема... Најголем впечаток ми остави кога беше промовиран во првиот тим ( тогаш Меси беше повреден еден период ) а Бојан го замени сосема достојно... Исто предминатата сезона кога ибракадабра забегуваше и кога не знаеше чисти зицери да погоди, Бојан со леснотија ги решаваше натпреварите.... Уште еднаш GRACIAS и се најубаво во понатамошниот дел од кариерата.

bojan.jpg

Бев голем оптимиста за Бојан... Верував доколку остане дека кога, тогаш ќе стане врвен голгетер... Впрочем сеуште верувам, но за жал тоа ако се случи нема да биде во матичниот клиб... Но, најважни се одлуките на Пеп и раководството, тие знаат најдобро. Во секој случај GRACIAS BOJAN !!!! Фала ти за се што направи за овој клуб... Можеби не му беше дадено простор за докажување, но конкуренцијата во овој клуб секогаш била и ќе биде голема... Најголем впечаток ми остави кога беше промовиран во првиот тим ( тогаш Меси беше повреден еден период ) а Бојан го замени сосема достојно... Исто предминатата сезона кога ибракадабра забегуваше и кога не знаеше чисти зицери да погоди, Бојан со леснотија ги решаваше натпреварите.... Уште еднаш GRACIAS и се најубаво во понатамошниот дел од кариерата.

да не беше Боки Кркич тогаш не знам како ќе завршеше првенството

Варијантата buy-back ми се допаѓа, се надевам дека ќе си го вратиме некој ден во ТОП форма ;)

Кој ќе ја зима деветката? Санчез или Педро?

Кој ќе ја зима деветката? Санез или Педро?
Јас би му ја дал 9-ката на Виља(и така дреме во офсајд како Пипо Инзаги), а 7-ката и 17-ката нека се договорат Педро и Санчез кој која да земе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom