Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Имам договор уште една година и имам намера да го исполнам. Потоа ќе видиме. Желбата за предизвици мора да доаѓа од внатре. Кога ќе почувствувам дека страста во мене се гаси, ќе си заминам дома, ќе се одморам некое време и ќе се вратам кога ќе ги наполнам батериите. Иднината ќе ми биде тешка ако бидам во некој друг клуб, секогаш ќе се прашувам каде да најдам вакви играчи“, рече тренерот на Барселона. :):)

Што и да кажам ќе биде премалку . . . ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е ТИТУЛАТА, КАТАЛОНЦИ. . . ДА НИ СЕ МНОЖАТ . . . . .

Оваа генерација е фантастична, вонземјанска, ненормална, НАЈБДОРА ВО ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ . . . .

ПЕП е најдобриот тренер, само 3 години е тренер, а веќе освои 2 пати ЛШ, освои 10 титули . . . .

Колку сакате бидете писимисти, ваше си е . . . . Зборевте дека НЕ ВЕРУВАТЕ дека Аби ќе игра во финале . . . . На крај испадна дека Капитенот нема да игра, што на никој не му се веруваше . . . ЈАС ВЕРУВАМ ДЕКА ПЕП ЌЕ ОСТАНЕ НА КЛУПА УШТЕ МНОГУУУУУУУУУУУУУУУУУ ГОДИНИ !!!!!!

Како што прочитав Пујол во четврток ќе оди на операција. Се надевам дека ќе го отстранат тој проблем што го влечкаше цела сезона.

Инаку спорт пишува дека Пеп е заинтересиран за Вилијан од Шахтјор... повеќе :)

Оваа недела Барселона ќе понуди 34 милиони за Сеск Фабрегас.

^ Ако ме мене питаш, воопшто не ни ни треба. Али чим запнале толку со него... тогаш мора да е желба на Пеп тоа.

^ Ако ме мене питаш, воопшто не ни ни треба. Али чим запнале толку со него... тогаш мора да е желба на Пеп тоа.

Мислам дека Пеп го спрема Фабрегас за замена на Чави а Тиаго за наследник на Иниеста.

309941667.jpg

Сколс од почит го облече дресот на Иниеста во саботата. Најверојатно натпреварот против вас летово ќе му биде проштален иако Чави и Иниеста го убедувале да остане уште една сезона. Се надевам дека го убедиле :)

Истото овде, ама баш ич нема да ни треба :)
Инаку нека е честито титулава, не сте свесни што се случуваше по Велес после освојувањето :)
П.С. Iniesta: "Mi corazón me dice que lo más grande és ser culé"

абе какво заминување на пеп шо се трескате од земја o_O. пеп ќе биде истото шо е фергусон за манчестер. ногу песимисти гледам тука во фан клубот (n). како шо думавте за абидал: 1. кога му открија туморот одма почнавте....толку од сезоната џабе толку игравме или нема шанси да го гледаме повеќе оваа сезона 2. виља ова, виља она голови не давал. па чекајте малце, криза за голови го фаќа секој фудбалер. јас и очекував да даде гол против манчестер, и очигледно тоа се деси 3. пред финалето, абидал нема да игра, или шо ти знам, а еве одигра цел натпревар. па дечки со песимизам не се стигнува никаде, гледајте малце оптимистички. јас главно и затоа многу ретко отварам да читам во нашиов фан клуб главно од такви песимисти шо секогаш гледат накај лошото. ај доста филозофија од мене и малце да се насмееме :ROFLMAO:

di-5ZGB.gif

Честитки до сите фанови за 4тата титула во ЛШ, апсолутно заслужена.

Одлично одигран натпревар, убави погодоци и цврста одбрана која дозволи само 1 шут во рамките на голот. Чист натпревар убав за око, достоен за едно финале на ЛШ.

Се покажа и тоа што го имам повеќе пати зборено, дека ако и противникот изигра фер и коректно и играчите на Барса нема толку да симулираат и исто така ќе изиграат коректно.

Сега останува играчите да одморат од напорната сезона, а потоа следува поход кон нови титули, почнувајќи од Супер купот на Шпанија и на Европа.

Капитенот ќе го оперира коленото утре, за да го реши проблемот ЕДНАШ, ЗАСЕКОГАШ !!!! Месец ипол ќе паузира, што значи таман ќе се врати со другите во предсезонските подготовки . . . . .
--- надополнето: May 31, 2011 7:39 AM ---
254280_10150206918962661_727212660_6912874_6226972_n.jpg

Аман бре Иниеста поцрн од Кеита :eek:

Честито за Титулата во Лигата на Шампионите.
Баш ме интересира кој ке бидат годинешниве засилувања.
Сакам да бидат наредниве.
Sakho, Jose Angel, Fabregas, Rossi, Willian
И баш ме интересира кој ке си замине од клубот.
Сакам да бидат наредниве.
Millito, Caseres, Hleb, Keirrison.

Како што читав, Севиља сакале да продолжат договорот на Касерес и да го откупат перманентно.

Инаку за оваа година, обавезно мора да се земе централен дефанзивец, човек кој ќе може да ги покрива Пике и Пујол во одбрана кога тие нема да можат да играт и еден напаѓач.
Е сеа глеам за напаѓач се спомнува Роси кој според мене е скапа алтернатива. Ако се јас прашувам тогаш Форлан би бил мојот избор.

Валдес​
Алвес(Адриано)---Пике(Бартра)---Пујол(?)-----Абидал(Максвел)​
Чави(Кеита)---Бускетс(Маске)---Иниеста(Тиаго)​
Меси----Виља(Бојан/Форлан)----Педро​
Со тоа што нападот ќе ротира цело време како и сезонава.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom