Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде честито заслужена титула! Тоа е мајсторијата, не се може против тоа:toe:

Честито за Барса, уште со нас(Милан) да се пробаат во ЛШ треба во важен натпревар :)..

А и друго заприметив, Реаловци испишаа повеќе страни на форумот во фан-клубот по поразот од вас, него ли вие по оваа победа во ЛШ :).

Мрежата ја зеде како сувенир:

PIQUEE.jpg

campio-eng.jpg

MES QUE UN CLUB

WE RULE THE FOOTBALL WORLD!!!:vozbud:
НИЕ СМЕ НАЈДОБРИТЕ....:pehar::pehar::pehar:
НЕПРИКОСНОВЕНИОТ ФУДБАЛСКИ ШАМПИОН!!!
Уживајте со песната..

Another Wembley success for Guardiola

Pep Guardiola has now added a third European Cup/Champions League to his long list of personal successes, one as a player and two as team manager.

Море, никој не го спомнува моментот, кога за малку Пике ќе си дадеше ефектен авто гол...
piquedisappoint.gif

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Честито титула :)

Одлични беа вечерва...време е за големо славење!

• Ми се допаѓа
Секоја чест за Пеп им одржа лекција на најголемите тренери: Арсен Венгер, Мурињо и Фергусон.

Најслаба алка во тимот а воедно и зема многу голема плата за неговите способности е Валдез. Слободно може да го прекомандуваат да игра одбрана, повеќе сака да подава отколку да дегажира.
Друго што ме нервира е подавањето на последната линија, Пике, Алвес, Абидал, впрочем така и го примија голот. И мал милион пати на сличен начин имаат направено од готово вересија.
Јас би сакал да видам нов тренер и нов стил на игра, станува монотоно во последно време, а може и Бускетц и Иниеста да не паѓаат толку.
А Туре е милион пати подобар од тотлакот Бускец.

M V fucking P!

Големи играчи за големи мечеви...да не го барам постот назад од пред две недели,Педро е играч за големи мечеви...против Интер,Реал 3 пати,Светски клупски куп,Супер Куп на Европа,вечерва...права легенда!

Виља КОНЕЧНО,прекрасееен гол,во најубавиот можен момент...Ibra eat you FUCKING heart out.

Меси...крал на спортот,ништо друго не е потребно да се каже.

Бускетс,Викец,Маскерано,Абидал,Чави,Иниеста....брилијанта партија од сите.

Крајот со пехарот за Абидал беше круна на се....перфекција.

--- надополнето ---

Секоја чест за Пеп им одржа лекција на најголемите тренери: Арсен Венгер, Мурињо и Фергусон.

Најслаба алка во тимот а воедно и зема многу голема плата за неговите способности е Валдез. Слободно може да го прекомандуваат да игра одбрана, повеќе сака да подава отколку да дегажира.
Друго што ме нервира е подавањето на последната линија, Пике, Алвес, Абидал, впрочем така и го примија голот. И мал милион пати на сличен начин имаат направено од готово вересија.
Јас би сакал да видам нов тренер и нов стил на игра, станува монотоно во последно време, а може и Бускетц и Иниеста да не паѓаат толку.
А Туре е милион пати подобар од тотлакот Бускец.

хахахахахахахахаха ова може да го напише само фан на Реал Мадрид или екстремно чуден фан на Барселона.

Валдез е најдобар голман на свет последните 2 години,секој што ја следи Барселона редовно и знае колку безбројни киксови на одбраната има исправено со неговите навремени излегувања и одбрани ке го потврди истото.Денеска имаше две фантастични интервенции...да не излезеше пред Руни,човекот ке имаше 100% шанса.

Нов тренер?!?!...и како сарказам е бесмислено а пак не ако си сериозен.

Бускец е понекогаш ризикува премногу ама неговиот стил на игра е совршен за Барселона....истиот тој дотичен Бускец комплетно го неутрализираше средниот ред на Манчестер,скрати безброј топки и му ја намести на тацна на Виља за 3-от гол.

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom