Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
M V fucking P!

--- надополнето ---

[/COLOR]

хахахахахахахахаха ова може да го напише само фан на Реал Мадрид или екстремно чуден фан на Барселона.

Валдез е најдобар голман на свет последните 2 години,секој што ја следи Барселона редовно и знае колку безбројни киксови на одбраната има исправено со неговите навремени излегувања и одбрани ке го потврди истото.Денеска имаше две фантастични интервенции...да не излезеше пред Руни,човекот ке имаше 100% шанса.

Нов тренер?!?!...и како сарказам е бесмислено а пак не ако си сериозен.

Бускец е понекогаш ризикува премногу ама неговиот стил на игра е совршен за Барселона....истиот тој дотичен Бускец комплетно го неутрализираше средниот ред на Манчестер,скрати безброј топки и му ја намести на тацна на Виља за 3-от гол.

Првиот болд ти е одговор на вториот болд. :)

бтв честито титула :)

Секоја чест за Пеп им одржа лекција на најголемите тренери: Арсен Венгер, Мурињо и Фергусон.

Најслаба алка во тимот а воедно и зема многу голема плата за неговите способности е Валдез. Слободно може да го прекомандуваат да игра одбрана, повеќе сака да подава отколку да дегажира.
Друго што ме нервира е подавањето на последната линија, Пике, Алвес, Абидал, впрочем така и го примија голот. И мал милион пати на сличен начин имаат направено од готово вересија.
Јас би сакал да видам нов тренер и нов стил на игра, станува монотоно во последно време, а може и Бускетц и Иниеста да не паѓаат толку.
А Туре е милион пати подобар од тотлакот Бускец.

Тоа е една од причините зошто Барса е најдобра. Не ја исфрлаат топката безвезе, ладнокрвност, посед, пресинг, контрола на топка (а тоа е зашто за 95% од тренингот, сите тренираат со топка во нозете), тимска игра, и нормално, ненормални играчи со ненормален тренер. И да, што е монотоно, титулите? Јас знам дека сум среќен што живеам во времето на оваа Барса, моќна Барса, со филозофија на игра, и игра што никој друг не може да ја оствари. Е тоа е оваа Барселона. Повеќе Од Клуб.

Ајде момци нека ни е честито титулатаааааа!!!:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar: Со ова докажавме дека сме најдобриот клуб во светот:):):)

Честитки дечки и девојки, фанови на Барса, најзаслужена титула :zver: (ови)
Иначе, една работа ми засмета, промовираа нови дресови СО СПОНЗОР! Ептен ми е криво, веќе не се уникатни :cry:

Дечки честито титула, заслужено и дефинитивно Барса игра најубав фудал на светов моментално ;)

Да потсетиме со ова Барса е водечка по бројот на титули имајќи предвид дека реформираниот систем на Лига на Шампиони се вреднува од 1991 од кога Црвена Звезда по нов систем освои прва европска титула.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_and_UEFA_Champions_League_records_and_statistics

Честитки, заслужена победа, кога видов дека Абидал ја подигна титулата, сватив дека сте повеке од клуб :)

.. за ова вечерва, капата доле и секоја чест.

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CAMPEOOOOOOOONNEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS CAMPEOOOOONNEEEESSS
Да се знае кои се шампионите >> FC BARCELONA <<
нека ни е честито титулата на нас фановите и сите кои ја подржуват барса :)))

да се јават дечките кои го црнија и плукаа виља. дечкото си знае работата кога треба гол да се даде, сега нормално е секој играч да го фати криза за голови понекогаш
2011-05-28_PARTIDO_62.JPG

Честито титула, сосема заслужено. :smir:

Ауф!!!!!

Каква игра момци, милион пати подобра и постабилна од онаа во Рим.
За 3 години, 2 титули ЛШ.
Нека ни е честита титулата и нека ни се множат уште многу, многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom