Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ке има некоја собиранка за финалево ? ако слушне некој нешто како онаа што била во Велес или каде беше нека пише :)

Критериумиве си ги праите според тоа кој кога е роден или? :icon_lol:
И куп уефа лани се преименува, да не им ги рачунаат сеа овие досеа шо играа. Ама добро, секој си врти сучи како него шо му одговара. Ама фактите остануваат засекогаш/

Така е и ја викам дека Вардар е најакиот клуб во Македонија они не ми веруваат

Нема...
Реал,Милан и Барса имаат по 3 титули.....
Со победа на Вембли Барса ќе биди најуспешен тим во последните две децении(модерен фудбал)....:vozbud:
ne be greska si
real ima najmnogu tituli,tie se najdobriot tim vo LS:tv:
a ako vo poslednite 3 godini barsa ne mu dava da disat, pa moraa preveduvacot da go zimat za trener,no kutriot toj nemoze da gi izvade od kasata :)

Нека му е среќен роденденот на Иниеста... Во финалето да даде гол како против Холандија.. :)

Среќен роденден Дон Андрес.............уште многу титули со Барса да си ги дочекаш.

Нека му е среќен роденденот на Дон Андрес, да продолжи да си освојува уште многуууууууууууууууууу трофеи со најдобриот клуб, и да прикажува маестрални партии . . .

Вечер го сакам ова, за демолирање на Леванте :)

Валдес
Дани Пиќе Пујол Абидал
Бускетс
Чави Иниеста
МВП

Среќен Роденден Иниеста,кариерата да ја завршиш во Барса.....
Ајде вечер да ја завршиме работата,мора да излеземе со најсилниот состав...
п.с:

Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Villa y Afellay

Со среќа нека ни е :)

во период од 3години 500милиони вредниот тим успеа да освои само 1 титула :pos2::pos2: колку патетично...што ли не променија и пак ни го пушат хехехее кој кејф :)

btw ако Манчестер биде шампион кој ке освои златна топка ? :) Пак ке треба да е Меси...три пати по ред а само 23години има. Не се сомневам дека за некоја година ке го држи рекордот за човек кој најмногу пати ја освоил златната топка :). Ако не се лажам Платини со 4 и Зидан 3 засега се подобри од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom