Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Поставете линкче од поздравот и ние да видиме.

Честито победа, се поблиску до титулата

Него што правиме со Виља? :)

Вечерва на местото од познатото: “Ole, ole“ на Камп Ноу се одекнуваше "Por que, por que". :)

Formata na Villa e ista kako onaa na Ibra lani, da vidime dali Pep ke go dade za ic pari!? Ili ovoj e spanec opravdano e.

Ајде нека ни е честито победата,досаден меч за гледање,но како што спомна некој погоре до крајот на сезоната,сите мечеви ќе бидат досадни за гледање,се разбира освен финалето на Вембли на 28 мај,иначе само уште еден бод,за и официјално да ја обезбедиме третата титула по ред:pehar:
П.с. и да,дај доста беше ова,секоја сезона пред крај ја решаваат титулата и не можеме после да гледаме фудбал,од наредна сезона сакам титулата да ја решаваме во последното коло,за да можеме до крај да гледаме добар фудбал:pos::pos::pos:,мала шала.

mozi nekoj da najde podatok od koga e pep na klupata ovie 3 godini so kolku boda zavrsuvavme na krajot i kolku dadeni i primeni gola imavme

2008/09: 1-во место, 87 бодови, 105 дадени голови, 35 примени.
2009/10: 1-во место, 99 бодови, 98 дадени голови, 24 примени
2010/11(досега): 1-во место, 91 бод, 91 даден гол, 19 примени

Ова за во Ла Лига. Уште 3 кола до крајот на оваа сезона, некои рекорди можат да се срушат, некои кои се веќе срушени можат да се подобрат. :)

^ Одбраната се подобра и подобра :)

Инаку дајте да видам поздравов шо толку го кажувате :)

abidal01-espu79e.gif

2008/09: 1-во место, 87 бодови, 105 дадени голови, 35 примени.
2009/10: 1-во место, 99 бодови, 98 дадени голови, 24 примени
2010/11(досега): 1-во место, 91 бод, 91 даден гол, 19 примени

Ова за во Ла Лига. Уште 3 кола до крајот на оваа сезона, некои рекорди можат да се срушат, некои кои се веќе срушени можат да се подобрат. :)
ocekuvam tie 99 bodovi da gi pomineme ovaa godina i ocekuvam tie 24 gola primeni da ne gi pomineme :)
a tie 105 gola nema sansi da gi pominime :)

Немој не отварај стари рани жити се.....

Хахха ме фати носталгија...надвор врне,ај барем да гледам некое клипче од Ето кога беше кај нас :)

Ако не се подобри формата на Виља тешко ќе биде на финалето,чисти шанси не може да реализира.
Многу слаб е и Педро последниве мечеви,ме нервира што не можи да дрибла еден противник,одамна го немам видено да го направи тоа,прима топка и ја враќа назад.Ако го немаме Меси нема кој да постигне гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom