Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
До сите малоумници што пишуваа по купот ’’цицајте“ и слични работи....

n627n8.jpg

FUCK YEAH!

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
За сите хејтери нека го погледнат видеото од 0:45.... и нека се обидат да ги разберат зборовите :)

Перез нека брои пари за костозглобно во Охрид....богами голема цена ќе биде :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Тоа се случува кога се заебаваат со Меси.

Да не беше вториот гол на Меси Афелај ќе беше играч на натпреварот. Марсело има фрактура меѓу 10 и 11 пршлен од потезите на Иби.

• Ми се допаѓа
DoctorWho напиша:
3 натрпевари 4 црвени картона,мадридисти не се нервирајте,ние вечерва сме морални победници иако е јасно дека испаднавме.!

vamos real напиша:
Битно е да се умртни играта на Барса и потоа со некоја луда контра

да се постигне гол и да заврши 1-0, секако и 0-0 е одлично како и да е МОу не планира да

изгуби
:wink:

Златко_Македон напиша:
Озил аут-Кака ин и фт 2-0 :)

Bujrum :drk:

Odamna se nemam raduvano tolku na pobeda protiv legendite od madrid

''3 натрпевари 4 црвени картона,мадридисти не се нервирајте,ние вечерва сме морални победници иако е јасно дека испаднавме.''

:pos2::pos2::pos2::pos2:

ајде силување!!!

еве ќе ја откријам тактиката на мурињо за реваншот.
прво, најверојатно ќе седи на таванот горе кај што серат голубите, освен ако не го помилуваат.
ова ќе биде тактиката - чекаме во прво полувреме барса да си дадат автогол, па потоа со сите сили во одбрана и одиме јуначки во контра-напади. они пичкарски нека напаѓаат, а ние јуначки ќе се браниме.
а да, најверојатно карваљо ќе игра средина, да ја покрие дупката која ќе настане со недостатокот на другата дупка - пепе
пепе хе хе.. му се врати по нос за неговата прослава на голот од купот, покажуваше курац накај навивачите на барса, сега истиот тој нека си го пикне во газето...

ајт, едни на спиење, едни на прослава... загревање....

• Ми се допаѓа
''3 натрпевари 4 црвени картона,мадридисти не се нервирајте,ние вечерва сме морални победници иако е јасно дека испаднавме.''

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Бисери ќе има многу сега...кој сака да собира знае каде ќе има најмногу :pos:

Не ми е толку до победата, колку што ми е ќејф да го видам Даворче како плаче секоја година по темиве. :)

Честито финале дечки, се гледаме на Вембли :smir:

• Ми се допаѓа
Не ми е толку до победата, колку што ми е ќејф да го видам Даворче како плаче секоја година по темиве. :)

Тој е приказна за себе...најмногу се смеам кога го читам него :pos:

Брилијантна поставеност од Пеп..
Меси е Бог!!!
Честито победа на Бернабе!

Без Пепе и Рамос нареднава утакмица ќе се деси 7-0. Ќе ги пратат на седмо небо xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom