Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Триаголникот Педро-Меси-Виља...повеќе гола од целиот тим на Реал заедно.....:pipi:
56 комада....:cuc:

Да не сакате Афелај место Педро да игра сега,а?

Нека ни е честито. Со одбројувањето на последните денови од Февруари се се враќа во нормала. Очекувам пак да си фатеме некоја константност во играта и да не кикснеме до класикото. Е потоа таму ќе ја одлучуваме сезоната, ќе биде финале меч. :)

Кој гол на Педро, ајде што побрзо нека се врати во старата форма.. Нека ни е честито новата победа и нека ни се множат ! Изгледаше тешко но излезе токму спротивното, за малце на пукна петарда.:)

Честито победа.
Голот на Виља беше клучен во второ полувреме, добро е што Педро постигна гол, време беше.
И мило ми е што дебитира Монтоја, се надевам дека од наредна година константно ќе биде со првиот тим.

Победа полесна од предвидувањата. Честито нека ние, товарот е сега на страна на Реал.

Одлично второ полувреме, одлична игра на Кеита и супер гол на Педро кој сигурен сум дека одлично ќе влијае за враќање на неговата форма.

Super natprevar.:vozbud:.Pozitivno me iznenadija Adriano i Keita.Adriano dostojno go zameni Dani Alves a Keita bese odlicen na sredinata na terenot. Konecno Pedro izigra dobro,Pep odlicno go sklopil timot za ovoj natprevar.

Треба да имаме на ум дека Кеита е секогаш дрво !

Озбилно :pos2:

Честито нека ни е победата, иако пред натпреварот сите верувавте дека тешко ќе победиме :)

--- надополнето ---

Busquets keeps improving his record (in history, all teams) of consecutive Liga games won: 24

Честито победа и еден интересен податок

Барселона постигна 3 гола од 4 шутеви !!!

и уште еден рекорд израмнет со рекордот на Реал Сосиедад (1979-80)

19 утакмици без пораз на гости

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom