Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Too, that`s the spirit. Заеби ги градските предавници, годинава не можеа да ни писнат, за разлика од други години кога играле како со некој еликсир за екстра сила.
Полека има време. Уште еден натпревар имаме со нив, додека не победиме и на тој не зборувам ништо против Еспањол......толку се забегана екипа едноставно не се опишува со зборови.

Утре не очекувам да излезе единаесетката која сите ја очекуваме. Очекувам да има промени, не многу, ама сепак да ги има.
Валдес
Дани- Пике-Милито - Абидал
Маскерано
Чави-Иниеста
Педро-Меси-Виља

Утре може да им се даде одмор малку на луѓево. Следува пеколен период, па секој одмор ќе биде добредојден. Нека стартуваат утре Милито и Абидал назад, во средината место Буски нека оди Маскерано, а може и место Иниеста да оди Афелај......или Афелај место Педро, па да се проба со Кеита во средина.

Јас си стојам на моето, очекувам да ги торпедираме со најмалку 3 гола разлика ! :)

Уште неколку часа до следниот тренинг-меч на Барселона. 19:00 бидете на пред ТВ и гледајте Алфа Примера Дивизион во најновата епизода на Барса Гази бр.17

Уште неколку часа до следниот тренинг-меч на Барселона. 19:00 бидете на пред ТВ и гледајте Алфа Примера Дивизион во најновата епизода на Барса Гази бр.17

Барса гази бр. 17. аххахахахаХАхахахах ме пресмеа алал да ти е.:pos::pos:

Честитки за Барселона (Б) после толку време една лесна победа !!! Ех да можеше да играат во прва лига ке тогаш ке гледавме правилно Ел Класико !!!

--- надополнето ---

Barcelona line-up (official):

---------Valdes-------
-Alves-Pique-Milito-Maxwell-
-Xavi-Mascherano-Iniesta-
----Afellay-Messi-Villa----

Barcelona bench: Pinto, Adriano, Abidal, Busquets, Keita, Pedro, Bojan

Статистика што ме плаши !!! Barcelona only won 6 of their last 19 games after international matches, only hetting 49% of the points (normally 81%)

Па у глобала послабо играме после репрезентативните обврски на фудбалерите, али вечерва мислам дека нема да имаме проблеми против Спортинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom