Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито победа. Головите на Афелај и Тиаго стигнаа во право време, за да си го подигнат нивото на самоувереност. Играме со мадридски Реал во финале а?![]()
Еве и официјално во Април во рок од 4-5 дена ќе гледаме две Ел Класика-РАЈ ЗА ОЧИ
Ќе биде интересно тоа сигурно, сега уште и во ЛШ да се паднеме 1/4 финале (тие мислам дека се играт во април) и ќе биде најмераклискиот месец годинава![]()
Е ова нека се деси, ко што треба тогаш да се спремам за матура и тие срања, ќе се виде и матура и се..
btw, само мене ли ми изгледа Пике за премлад според годиниве ? Се си мислев дека е некаде 27-30.
Е ова нека се деси, ко што треба тогаш да се спремам за матура и тие срања, ќе се виде и матура и се..
btw, само мене ли ми изгледа Пике за премлад според годиниве ? Се си мислев дека е некаде 27-30.