Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа екипос со едно големо задоцнување:)
И да одвај чекам април.....незнам зошто :)

Зборовите на Чави....:toe:

“For me, Barca is unconditional. Let’s just say that I’m playing at Arsenal, at Manchester, at Bayern Munich. I’d constantly be asking myself, ‘What’s happening at Barca?’ I’d be paying attention to what’s going on, who’s playing, what they are doing, how they are doing … I feel Barca. That’s the great difference from the people who don’t feel it. I love this club, I love it. I always say that I will never leave Barca until my career ends. I won’t go. I won’t go. I’m happy at Barca. Barca, I love it, I feel like it’s mine. For me it’s unconditional. No loans, no offers.”

Честито победа екипос со едно големо задоцнување:)
И да одвај чекам април.....незнам зошто :)

Ќе дочекаш бе, само полека и смирено, а ние до тогаш треба да решиме уште еден проблем. Останува вториот проблем да го решиме конечно и со вас:smir:

Ќе дочекаш бе, само полека и смирено, а ние до тогаш треба да решиме уште еден проблем. Останува вториот проблем да го решиме конечно и со вас:smir:
Секоја година не "решавате" и никако да не решите..:)

Гледам никој не спомна дека денешниот тренинг беше одржан на Мини Естади(стадионот на Барса Б) и беше отворен, па стадионот беше исполнет до последно место. Транспаренти на сите страни.
2011-01-09_ENTRENO_48.JPG

2011-01-09_ENTRENO_47.JPG

2011-01-09_ENTRENO_09.JPG

2011-01-09_ENTRENO_11.JPG

2011-01-09_ENTRENO_28.JPG

--- надополнето ---

Утре е церемонијата во Цирих, доделувањето Златната Топка на најдобриот играч во светот, кој нормално игра во Барселона. Мислам дека Чави ќе ја добие наградата.
Имаше информации дека целиот тим ќе присуствува на церемонијата, а освен тројцата финалисти имаме кандидати и во тренер на годината. Двајца заколнати Барселонисти и еден екс-мадридист ќе се борат за наградата за најдобар тренер. Се мислам дека наш ќе ја земе, а најверојатно тоа ќе биде нашиот барселонист до крв, .
Монопол, еј. Сигурно земаме за најдобар играч и 66.6% (две третини) сигурно за најдобар тренер.

Уште една рутинирана победа, со исклучок на почетокот кога лесно можеше Депортиво да поведе, се останато беше доминација на Барса.

По 1 гол за секој од напаѓачите и Иниеста му текна да шутне и ете ги 4 парчиња :)

Вечер да видиме кој ќе ја земе Топката, јас посакувам Чави да ја добие и потоа следи Бетис каде очекувам да се осигура полу - финале уште на прв натпревар.

Barcelona d'Or Messi,Iniesta, Xavi???? не благородно е да се избира :)

FC+Barcelona+Andres+Iniesta+Visits+Children+VpVaie-kPfCl.jpg

FC+Barcelona+Andres+Iniesta+Visits+Children+bDrpCFDlTx3l.jpg

FC+Barcelona+Andres+Iniesta+Visits+Children+FksxKMkUCCnl.jpg

FC+Barcelona+Andres+Iniesta+Visits+Children+WzRRcOVYMY2l.jpg

Andres Iniesta of FC Barcelona signs an autograph on the child's FC Barcelona jersey during his vist to the Hospital de Nens on January 9, 2011 in Barcelona, Spain.

:)

Чави, Меси или Иниеста????
Неблагодарно е да избираш :)

“We are here because we won, and that does not mean we are the ...best, it means that we have beaten the best"

Едноставно чоеков е закон. Не можам да се изначудам на скромноста на изјавиве... Нормално тоа ги краси само големи луѓе.
Секоја чест

Пеп и Мурињо ги седнале еден до друг :)

--- надополнето ---

Нека почне бурата.... Lionel Messi Ballon D'Or ! ! !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom