Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Глупаци невидени.. треба да постават 12 судии да пратат убаво кој е офсајд а кој не е, дали е пенал дали не е и други такви срања..
Многу тврда игра во првиот дел.. Респект за потезите на Иниеста, им ја иба мајката.:)

Ne sum zadovolen od igrata vo prviot del,dominirame no ja nemame onaa prepoznatliva sigurnost.Bledi tocki momentalno se adriano(deckovo ne e za desen bek,uste pomalku za ofanziven desen bek) i maskerano(dobar e ,precizni pasovi,dobar pregled na igrata-no go nema ona sto go ima buskets t.e pobrza motorika i pokreativnost).Ocekuvam da se zameni adriano najmalku,pa posle i da napravi nekoja minutaza i afelaj.

P.S:Abidal-najintelegentniot lev bek na planetava,neverojaten pregled na igrata.

Poz

kako i da e dobro izigrano prvo,ocekuvam vo vtoro uste podobro
a abidal me iznenaduva,igra mnogu golema uloga vo napadot

Како не ви е срам да се буните за офсајдот на Абидал??...зарем дотолку гледате ситно на работите или па една ваква ситуација веднаш зачи дека се сите против вас и Шпанската федерација е крива????..одете вие бидете помошници судии и во онаква ситуација дали нема да го кренете знаменцето!..не трескајте глупости дека она не е офсајд кога убаво се гледа како Абидал излегува сам пред голот..па судиите не се компјутерски програмирани па милиметарски ситуации да ги годат..доста ги најдовте овие кутрите два паса не знаат да сврзат па уште се буните зошто не ви го признаеле очигледниот офсајд на Абидал..!

Кеита најслаб на терен!
Виља педер...можеше да му даде пас на Меси кој беше во многу подобра ситуација!

и кој е сега слеп овде? ние(вие) или судиите?
навивачкото си е едно(и јас досега карав на судијата)а реалноста е друго.
офсајд си беше и то е то.

и убаво си кажа коментаторот за тоа шо изјавил гвардиола дека на вакви утакмици повеќе се битни 3 бода и штедење на снага отколку форсирање така да не очекувајте повеќе.
3 гола можеби ќе паднат,од 70та па натаму меси да даи некое голче,и афелај да дебитира како шо треба.
позз

Каква голчина на Лео...по,по,по....не ни мрдна Аранзубиа...:vozbud::bravo::sport1::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom