Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Браќа и сестри, Каталонци, нека ни е среќна новата 2011 година. Многу здравје, среќа, љубов и кој што си посака, како и Барса да го крене пехарот на Вембли, како и пехарите од лигата, купот и така натаму.:):)

Среќна нова година фанови, се најдобро во неа и на клубов му посаквам да освои се што може да се освои во оваа сезона..

Среќна Нова и во Новата да се продолжи по стара видена песна видена неколку сезони наназад:pipi:

Среќна нова година нека е ,со желби за многу титули.

srekna i od mene 2011 i normalno da prodolzime da igrame kako sho igravme izminatite 2 sezoni
trknete do real ima interesni komentari :):)

срекна нова година и да продолжиме да играме вака па да си се редат титули !!

Ајде пијандури уште еднаш од мене нека е Среќна Новава 2011 Година. Многу здравје, среќа, успех и се што ќе посакате.

Е сега утре не чека Леванте, па ајде да ни тргне со победа годинава. Немора да пукаат петарди, доволно е и со 2-3 гола да ги испратиме:)

Katalonci,neka vi e srecna Nova Godina,ovaa sezona povece tituli nego lani...

Imaat ovie uste petardi za utre ili gi ispukaa pred Nova Godina? :P

Среќна Нова Година и од мене момци.

Што се однесува до утрешниот меч, Меси, Пиќе и Пујол нема да бидат во составот. Меси продолжен одмор, Пујол ситна повреда а Пиќе суспензија заради картони. Сепак очекувам лесна победа.

P.S, првата желба у новава година ми е 10 минути да добие Афелај. :)
Али тешко верувам да го видиме утре. Дебито би требало да биде во купот против Билбао.

Не е проблемот дека не е спремен или незнам шо, туку до 3 јануари не смее Афелај да игра за Барса, некои си глупи правила за зимскиов трансфер период... Од билбао натака може да почне со греењето (на клупата). :)
А Меси се враќа утре сабајле. Не би требало да игра. Крќич ваљда ќе го видиме место него.

каталонци среќна нова година :) за утре доста ќе биде и минимална победа од 1 разлика само да победиме :)

bb[noone];3993686 напиша:
каталонци среќна нова година :) за утре доста ќе биде и минимална победа од 1 разлика само да победиме :)

ДА да,добро да ја почнеме новата година :) у 6 саато :)

xavi+hernandez.jpg

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-2148.jpg

GuardiolayXavi1.jpg

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-535.jpg

FC-Barcelona-4-Sevilla-CF-0_416807.jpg

ВИСТИНСКА ЛЕГЕНДА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom