Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не памтам во последниве неколку години Барса да дала 8 гола :) Лани мислам имаше 7 против Сарагоса, ама 8цава е врв. Очекував лесна победа против Алмерија кои се очајни сезонава, но сепак реално никој не очекува повеќе од 3 - 4 гола на гостување. И од 8 гола пак Виља не успеа да погоди, се надевам ќе надополни на класикото :)

Следува дуел против Панатинаикос кој сезнава игра слабо, дома не успеа да слави нити против Рубин ниту против Копенхаген, така да очекувам победа без премногу напор и трошење на играчите.

За Класикото задоволен сум и со 1 - 0, нема потреба за силење и палење. Ќе биде тежок дуел, Мурињо лани му го најде лекот на Меси, така да треба да се биде претпазлив и да се искористат шансите.

Па со Панатанаикос би можел да игра Пеп и со подмладен состав, да ги штеди битните играчи за Ел Класико. Ништо не значи дуелот со Пантанаикос, а и така тие се дрва па и нерешено со младиве би било ОК за мене. А мислам дека ќе можат да се носат со Грчиштава и да земат и три бода.

Ајде веќе нека дојде 29ти :)

Па со Панатанаикос би можел да игра Пеп и со подмладен состав, да ги штеди битните играчи за Ел Класико. Ништо не значи дуелот со Пантанаикос, а и така тие се дрва па и нерешено со младиве би било ОК за мене. А мислам дека ќе можат да се носат со Грчиштава и да земат и три бода.

Ајде веќе нека дојде 29ти :)
Чекај бе па и ти, не си единствен:)

Valdes, Mino, Alves, Pique, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Maxwell, Adriano, Abidal, Thiago and Fontas.

^Играчите кои ќе патуваат во Грција. Од А-тимот отпаднаа само Милито(повреда) и Пинто(суспензија).

Очекувам Фонтас да добива повеќе шанса оваа сезона во првиот тим.

^ Кај Пеп нема привилегии ни за Маскерано, ни за Бускетс ни за било кој. Ако си заслужи Маскерано ќе си добива минутажа, ако си заслужи Педро, ќе игра прв состав, ако е катастрофа Бојан, ќе грее клупа (ова чисто за примери ги дадов, поентата ја сфативте).

Ете што вика Паоло Малдини:

I like Pique a lot. He has class. He knows how to defend and also how to score. He is perfect in a duo with Carles Puyol.”
When I see Messi play, in my opinion, he should win the Ballon d’Or every year. He is an unbelievable player.”​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom