Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се гордеам што сум фан на Барса..:)
После толку време испука петардата.. Феноменална игра игравме нема што да се зборува тука.:)

Кристина е многу самоуверена, има нешто:tv:

Немам коментар, после вчерашниот натпревар.... Мислам дека Реал ќе си поминат уште полошо од 2008(2-6) на 29ти....

Немам коментар, после вчерашниот натпревар.... Мислам дека Реал ќе си поминат уште полошо од 2008(2-6) на 29ти....

Нема шанса. Тоа што им го направивме на Алмерија, не мора да значи дека ќе ги уништиме и ФК Жозе. РЕАЛНО.
Точно е дека сме во страшна форма, и секако дека сум уверен во победа над Мадриѓаните, ама тешко дека ќе им дадеме над 3 гола(иако би сакал многу повеќе). Топката е тркалезна, никогаш не се знае, може и 10 да им дадеме:).

Многу летнавте..

Другар, ние сме фанови, со победите на тимот можеме да летаме колку ни сака душа. Нашето "летање" не му штети на тимот, важно е играчите да не летаат, а знаејќи го Пеп тоа нема да се случи ни во сон. Така да...

Многу летнавте..

...а Реал стана шампион после одиграни 5 кола. :pos: :tapp:
Не само што ќе се спушти доле, некој ќе биде треснат од земја на 29-ти. Останува да видиме кој.

Нема шанса. Тоа што им го направивме на Алмерија, не мора да значи дека ќе ги уништиме и ФК Жозе. РЕАЛНО.
Точно е дека сме во страшна форма, и секако дека сум уверен во победа над Мадриѓаните, ама тешко дека ќе им дадеме над 3 гола(иако би сакал многу повеќе). Топката е тркалезна, никогаш не се знае, може и 10 да им дадеме:).

А можи и 10 да примите :pos:

хахаха ретардоси фанојве од Реал еј, нек си ебе матер :)

Да, заебани сме, позз! :)

Него не ми е јасно, што ве натера да пишете тука???

Прва осумка додека е Пеп на клупа....Одлично увертира за пред дерби...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom