Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе конечно тепавте една со поубедлива разлика и сега заебани сте а? Реал и Жозе не се Алмерија позз!![]()
Мислим дека зошто Реал се малу за нијанса појаки од лани, би требало да прима само 5 :tv:
Се надевам ќе го јадете и после ќе ви се смеам и ќе ве дупам(да ве предупредам пред време, боље ќе ви биде), а ти и уште некои ќе плачете ко п**** и ќе барате да ми бапнат бан од темава:tv:
Се надевам ќе го јадете и после ќе ви се смеам и ќе ве дупам(да ве предупредам пред време, боље ќе ви биде), а ти и уште некои ќе плачете ко п**** и ќе барате да ми бапнат бан од темава:tv:
Па рачунај после какви фанови има во Фан Клуб Реал Мадрид. Чест на исклучоци, али бате ти изглеа имаш големи комплекси
Па ја не гледам некој друг да се пали како ти на пример...Како фан на Реал(да навивав за друг тим можно ама за Реал најтрофејниот клуб, не бе братче) немам од ниту еден е**н тим комплекс, веруј ми. Го цитирав другарчето, зошто премногу се пали, а тоа може да биде лоше за него. Секогаш тие што се палеле доколку не им искочило тоа на што се палеле највеќе ремет јаделе, ОПШТО за све!!!
Како фан на Реал(да навивав за друг тим можно ама за Реал најтрофејниот клуб, не бе братче) немам од ниту еден е**н тим комплекс, веруј ми. Го цитирав другарчето, зошто премногу се пали, а тоа може да биде лоше за него. Секогаш тие што се палеле доколку не им искочило тоа на што се палеле највеќе ремет јаделе, ОПШТО за све!!!
a sho prajme ako real izgubeСе надевам ќе го јадете и после ќе ви се смеам и ќе ве дупам(да ве предупредам пред време, боље ќе ви биде), а ти и уште некои ќе плачете ко п**** и ќе барате да ми бапнат бан од темава:tv: