Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееее,почнаа да се собираат во наш фан клуб:)
Очекувано,не викам дека не.

Абе конечно тепавте една со поубедлива разлика и сега заебани сте а? Реал и Жозе не се Алмерија позз! :)

Севиља.

Да знам дека реал не се алмерија...тие по 6 примаат :tv:

Мислим дека зошто Реал се малу за нијанса појаки од лани, би требало да прима само 5 :tv:

Мислим дека зошто Реал се малу за нијанса појаки од лани, би требало да прима само 5 :tv:

Се надевам ќе го јадете и после ќе ви се смеам и ќе ве дупам(да ве предупредам пред време, боље ќе ви биде), а ти и уште некои ќе плачете ко п**** и ќе барате да ми бапнат бан од темава:tv:

Нема да има провокации ни во фанклуб Барселона, ни во Мадрид... кој што си има да каже ќе пише во Ла Лига темата, или пак нека си го зборува тоа во својата тема, провокација во други, ни на крај памет... и јас да си кажам пред време, па да не има плачки :)))

Се надевам ќе го јадете и после ќе ви се смеам и ќе ве дупам(да ве предупредам пред време, боље ќе ви биде), а ти и уште некои ќе плачете ко п**** и ќе барате да ми бапнат бан од темава:tv:

хахахаа, пази што си рекол, да не биде после: Ама? - Нема ама :)

btw: ми се наежија влакнава од мудава :)

Па рачунај после какви фанови има во Фан Клуб Реал Мадрид. Чест на исклучоци, али бате ти изглеа имаш големи комплекси

Па рачунај после какви фанови има во Фан Клуб Реал Мадрид. Чест на исклучоци, али бате ти изглеа имаш големи комплекси

Како фан на Реал(да навивав за друг тим можно ама за Реал најтрофејниот клуб, не бе братче) немам од ниту еден е**н тим комплекс, веруј ми. Го цитирав другарчето, зошто премногу се пали, а тоа може да биде лоше за него. Секогаш тие што се палеле доколку не им искочило тоа на што се палеле највеќе ремет јаделе, ОПШТО за све!!!

Не ми стоеше така... :smir:

Како и да е, има уште еден натпревар до оној со Реал и реално е да се размислува прво за него па потоа за класикото. Нека помине натпреварот со грците, па ќе ја згрееме атмосферата, сега е уште рано.

Како фан на Реал(да навивав за друг тим можно ама за Реал најтрофејниот клуб, не бе братче) немам од ниту еден е**н тим комплекс, веруј ми. Го цитирав другарчето, зошто премногу се пали, а тоа може да биде лоше за него. Секогаш тие што се палеле доколку не им искочило тоа на што се палеле највеќе ремет јаделе, ОПШТО за све!!!
Па ја не гледам некој друг да се пали како ти на пример...

Не знам кој се пали ко млад мајмун у туѓ фан клуб ;) Ајде сеа искулирај мафијо : ))

a sho prajme ako real izgube :)
ke ima krienje nekolku dena :)

Абе кажете кој аватар да му го бапнам на другарчето:
n_f_c_barcelona_humor-1334443.jpg
n_villarreal_cf_fondos-637231.jpg

n_club_atletico_osasuna_fondos-238.jpg
[
n_club_atletico_osasuna_humor-635.jpg

2594097490_1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom