Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
само едно ви кажувам
не го цените доволно Бускец ..толку од мене

Да ти кажам нешто... кога тој играше редовно лани пред Туре, на прсти се броевме оние кои го браневме. Сите други го плукаа и исмејуваа. Сега одеднаш после светското сите солат памет дека треба да се цени како играч, дека сме имале злато играч и што ти знам јас... You get the point right? :back:

VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS:vozbud:

сами си знаат кои се тие....

и јас бев мегу тие кои беа скептици за Бускец..но се текот на времето сватив дека тој направил голем прогрес во својата игра и заслужено си игра прва постава...
и за мене е многу подобар од Јаја..
епа еве дојде маскерано ..нека изигра една утакмица на таа позиција па ке видите на што ке личи играта

Човече ко раштимана виолина сме:tapp:

neznam za vas ama ova spored mene e ramno na katastrofa
bojan aut

Оти одма Бојан. Човекот имаше само една контра другото не дочека топка за да направи нешто. Виља сака да даде гол од мишн импасибл ситуација, Иниеста и посебно Чави на моменти делуваат како да незнаат што треба да прават. Арно играме со Хихон инаку со играва досега да игравме со појаки противници имаше партали да летаат од нас:toe:

abe preku kur se ovie ekipi sporting.. doagaat totalno nezainteresirani za fudbal gledaat da ja ukradat sekoja sekunda, dodeka dademe gol vecnost, a i iniesta se zaebava a i villa.. aj ke gi stegne valjda pep za vtoro!

i po pobedata ne sum zadovolen
do sega samo natprevarot protiv panetenaikos barsa go izigra kako sho trebe,se drugo bese za nikade

mora pep da gi stegne labavite kariki :)

Ајде нека ни е честито победата,иако од играта не сум премногу задоволен,и како што кажа goche само мечот со панатинаикос го изигравме одлично,се надевам дека во следните мечеви ќе ја подобриме играта и реализацијата..:smir:

Честито победа, каква таква.
Играта не ме одушеви, ја контролиравме средината, но немаше организација во напад, немаше идеја како да се пробие одбраната,
освен неколкуте шанси и погодокот на Виља.
Бојан не изигра баш на ниво, во првото полувреме можеби не играше многу со топка освен контрата што ја истрча сам, но во второ имаше неколку грешки
грешни додавања, лошо стопирање и на 2 3 пати му ја одземаа топката многу лесно. Дали од преголема желба да се докаже изгоре...
Се гледа дека без Меси не сме истата екипа, се надевам дека Пеп ќе најде начин да ги вокомпонира да функционираат без него и на наредниот натпревар ќе
изиграат многу подобро и поефикасно.

Само запамтете дека на вакви натпревари се добива титула... не на класико :)

Каква таква игра, битно освоивме 3 бода. Ќе се подобрува со тек на време... и не паничете што не го става Маскерано, зошто реално ниту има доволно тренинзи со тимот, ниту пак е навикнат да игра ваков стил на игра, со помалку физички контакт пред се. Стрпете се, ќе дојде време кога и тој ќе заигра.:smir:

Играта денес не беше на ниво, но сепак ако се земе во предвид дека претходеше тежок дуел со Атлетико, а следуваат гостување на жешкиот терен на Билбао и потоа во Русија, разбирливо е зашто играчите се штедеа и не даваа максимум. Сепак мора да се оди на втор гол на вакви дуели, бидејќи во финишот можеше да примат гол при неколкуте напади на Хихон.

Факт е дека колку и да се добри останатите играчи, кога го нема Меси на теренот фали острина во нападот, Чави и Иниеста можат цел ден да ја подаваат топката, но нема завршен удар.

Уживајте момци, убавите победи со многу голови ќе дојдат набрзо, верувајте.

Него, се мислам дека Меси ќе го имаме на клупа проти Билбао .:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom