Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Важно на Маскерано му беа потребни неколку секунди да добие жолт картон:tv:

Добро е штом ќе бидат само 2 утакмици. Имал среќа Меси. Првично изгледаше многу лошо. Искрено мислев дека ни отиде човекот 4/5 месеци.
Ептен грубо стартуваше неандерталецот. Со таков старт комотно се крши зглоб/нога, со таков старт се поебува цела кариера. Меси имаше и те како среќа.

Реков јас максимум 2 недели... Поубаво е кога човек е оптимист :)

добро е што меси ке паузира само 2 нед по таков старт можеше да биде и повеке од 2 3 недели фалати боже што нее посериозно :pipi:

добро е што меси ке паузира само 2 нед по таков старт можеше да биде и повеке од 2 3 недели фалати боже што нее посериозно :pipi:
Од таков старт можеше и цела сезона да пропушти,ама имаше среќа.

Од таков старт можеше и цела сезона да пропушти,ама имаше среќа.

да да знам дека можеше и цела сезона сепак добро е што е 2 нед уште еднаш ке кажам фала му на господ

Се надевам дека Маскерано ќе се опраи и ќе ја врати потребната форма..

Ејјј колку лошо изгледа на Марка сликата мислев година дена ќе одмара,имал среќа мајсторот.

Iniesta expecting a child!
Andres Iniesta will father the next year. FC Barcelona midfielder and his partner, Anna, conceived their first child this summer and delivery will take place in spring 2011.
SPORT.ES
According to reports 'Diari de Girona', Iniesta's maternal grandfather, Andrew Lujan, confirmed Monday from Fuentealbilla the whole family "is very happy about the news." By taking a short time of pregnancy is not yet known if the baby is a boy or girl.

The couple decided to take the step of getting pregnant after the World Cup, which manchego midfielder played a key role by scoring the final goal which gave the title to the Spanish team.
не си разбрал лошо :D

Неверојатно..... И лани, на натпреварот со Атлетико, на Камп Ноу, Ујфалуши стартувал опасно над Лео.....:tapp:

Ујфалуши денеска изјави дека немал намера да го повреди Меси, вели дека му е жал и му посака на Лео побрзо оздравување.
Ебати педерите, од Атлетико ова не го очекував, па и навивачите прости, ама ако, ќе дојдат они на Кампот, ќе осетат што е VISCA CATALUNYA:):). И треба да си знае Пеп, за утакмици со вакви педери, мора Маскерано да игра во првите 11. Работите ќе беа подруги, не Ујфалуши, туку и дедо му нема да смееше да помисли да стартува на Меси.

Сепак и покрај извинувањето, мене ОВА не ми личи на случајно?!?!

Messi_lesionado.jpg

:toe::nesvest::toe::nesvest::toe:

--- надополнето ---

Сакате ли Пујол да се пензионира на 40 години?

http://www.facebook.com/pages/Carle...retiro-a-los-40/142665945745939?v=wall&ref=ts
^Одма лајк на страницата. :):) :vozbud:

Еве и на спорт.ес стигнало ова: http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=726539&idseccio_PK=803

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom