Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа....
Инаку за повредата на Меси, од сликата изгледаше прилично лошо...:(
вестите велат пауза од 15 дена...искрено се надевам дека ќе бидат
само толку и дека ќе се врати 100% опоравен после тоа.
Ќе биде битно да покажеме дека може Барса да игра и кога тој не е во составот.

*сигурно дека ќе биде така,ама директен старт на нога ни најмалку не наликува на спортски потег.....

Не дај Боже да била посериозна скршеницата,тогаш ќе паузираше 6-7 месеци сигурно.
Ептен грозно изгледа на прв поглед,како го има стапнато Ујфалуши,тоа страшно нешто.
Греота се надевам дека ќе се опораи брзо.

Најверојатно меси ќе паузира 3 утакмици,според досегашните вести,а најсигурно ќе има вечерва.

scaled.php

При напуштањето на болницата во Барселона... Очигледно не е ништо сериозно. Очекувам против Мајорка да се врати.

The medical tests have confirmed the result of the first tests: Messi has sprained his right ankle. Official report is expected soon.

какви идиоти класични пишуваат постови не ми се верува, лигата била мекушка у англија секоја недела имало такво нешто?! и ти се палиш на тоа, онака те дига коа ќе му скршат нога на некој? си викаш брао така мушки се игра??? не е фудбал да му кршиш нога на некој, читај: намерно! старт у 92 минута на другата нога директно на глужд, од не моќ од не фер од не знаење не е фудбал.. тое класичен синдром: подобар е од мене, ми губи екипата, не можам ништо да напраам ај ќе му влезам неандерталски на меси па ме боли кур, за црвен и казна од еден меч, сеа победиле ама ќе ги видам без него на следната утакмица!!!
ноу комент, ебати победата после три години ако ти го повредат "главниот" играч, баш у период коа играат еден куп утакмици у една/две недели!
а тој сачекуши редовно му влегува овака на меси и лани и преклани и еве сеа му се оствари желбата..
мора нешто да се напраи да се заштитат играчите од овакви идиоти, денес е меси утре к.роналдо итн..

Official: Lionel Messi is at least out for the next two league games.

Значи Спортинг и Билбао аут. Го очекувам со Рубин на клупа, и со Мајорка во прв состав.

Official: Lionel Messi is at least out for the next two league games.

Значи Спортинг и Билбао аут. Го очекувам со Рубин на клупа, и со Мајорка во прв состав.

Спортин и Билбао ќе си играме со Бојан, Виља и Педро, а со Мајорка може да влезе така при крајот малку колку да осети теренот. Со Мајорка веќе можеме да играме фудбал:):):)

Има и на официјалната, али на Каталонски и шпански само, ќе се преведе веројатно покасно и на англиски.

Ние во Арсенал фан клуб торта правиме ако играч ни се повреди само за 10 дена....

dobro e dobro e,messi e tuka za 10 dena
slikata sho ja postira venom izgleda mnogu mnogu pogrozna od kolku sho moze da se vide na video snimka,srekja golema so nema nisto skrseno

P.S. cudno mi e i sho davorce nas veli sto poskoro da se vrati messi

dobro e dobro e,messi e tuka za 10 dena
slikata sho ja postira venom izgleda mnogu mnogu pogrozna od kolku sho moze da se vide na video snimka,srekja golema so nema nisto skrseno

P.S. cudno mi e i sho davorce nas veli sto poskoro da se vrati messi

10 дена, ама мислам дека кога ќе се врати нема да биде веднаш во стартните 11.
После толку расправии со Давор, респект за неговиот последен пост.

Нека оздраве Меси побрзо и се надевам дека ке му врати на Атлетико за ова на Ноу Камп со барем хет-трик!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom