Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ajde uste 10 godini messi da igra vo prviot tim na barsa
i posle normalno nekoe mestence vo barsa ili ne e loso i trener da bide :)

Ќе ни го однесеа Меси за малце http://tocka.com.mk/index2.php?ID=19869

Хахаха Немам зборови за ова, колку само се прибраа да бараат Автограми.. :) ова докажува дека Меси е многу популарен.

Каков нинџа испуштивме од екипата. http://tocka.com.mk/index2.php?ID=19922

А за ова од Ибра немам зборови, се докажува дека е нечовек. Уште кога беше во Барса не го сакав, Убо направиа што го шутнаа, Нека бери желади сега со Милан.

И без пари да го дадевме Ибра немаше да ми биде криво... Знаев дека Пеп е во право со тоа што му ја удри клоцата како на мало дете :))

И без пари да го дадевме Ибра немаше да ми биде криво... Знаев дека Пеп е во право со тоа што му ја удри клоцата како на мало дете :))

Па не дека ни платија нешто многу, многу :)

Кога веќе зборувате за играчите кои ги дадовме, еве видете што прави будалата Анри по 'Дивиот Запад'. :tv:

Сме испуштиле две Нинџи. :icon_lol:

--- надополнето ---

Сме испуштиле две Нинџи. :icon_lol:

Барселона е тим со најмногу навивачи на Фејсбук. Потврдено и на официјалната на Барса.

Еве ги тимовите со најмногу фанови на Фејсбук:
1 FC Barcelona 4,491,993
2 Galatasaray SK 4,487,984
3 Real Madrid CF 3,615,051
4 Fenerbahce 3,007,682
5 Manchester United FC 2,451,656
6 Liverpool FC 2,420,166
7 Chelsea FC 1,558,670
8 Arsenal FC 1,487,461
9 AC Milan 1,122,442
10 Olympique de Marselle 594,266

Не, дека Фејсот е некое мерило, ама и таму сме најмногу. :):)
фактички Галатасарај и Фенербахче имаат најповеќе навивачи според анкетата....

Никаква повреда, на взаемен договор помеѓу клубот и Ерик, договорено е тој да биде играчот кој ќе остане заедно со повредениот Џефрен, a на негово место, како 18-ти играч да биде повикан некој од Барса Б.

Еве кои ќе патуваат за Мадрид: Valdes, Pinto, Maxwell, Alves, Pique, Puyol, Milito, Adriano, Sergio, Mascherano, Xavi, Iniesta, Keita, Messi, Pedro, Villa, Bojan плус еден од Барселона Б.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom