Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
После шокот против Херкулес очекував дека играчите ќе се истурат врз Грците, иако мора да признаам дека по примениот гол се загрижив дека е можна криза во тимот. Сепак се си дојде на свое место, машинеријата почна да работи и се понатаму беше очекуван сплет на околности.

Може да се почне книгата уште од сега...насловот ќе му биде:Ликот и Делото на extreme1 .....made by:kajgana members macedonia...
Главен уредник: star_dust(бидејќи е негова идеата)
Графика и Иновација:goche
Преведувач:Serpico
Јас ќе ви ја претставувам пред другите како рекламатор..:smir:...Реално гледано одличен бизнис може да се направи со овој extream..(некој можеби профитира на неговите глупости):tv:

Јас сум за. Само ќе мораме да спроведеме петиција да му го тргнат банот за да можеме да напуниме барем 200 страни.

Остајте го него, туку ајде пишете кој ќе го бодри вечерва Ајакс? И уште едно прашање, Ајакс и Барса имаат некоја неофицијална силна врска или само случајни се трансферите помеѓу двата клуба во последниве децении?

Врската се вика Јохан Кројф. Не знам како ќе функционира врската во времето на Росел, ама мислам дека за најдоцна година-две ќе им го лапнеме Ван дер Вил.

Врската се вика Јохан Кројф. Не знам како ќе функционира врската во времето на Росел, ама мислам дека за најдоцна година-две ќе им го лапнеме Ван дер Вил.

Абе знам дека е Кројф, ама да не има некој официјален документ што ги поврзува

Абе знам дека е Кројф, ама да не има некој официјален документ што ги поврзува

Имаше нешто као Барса ја спонзорира академијата на Ајакс, а за возврат има предност пред други клубови на играчите што излегуваат од академијата ако се заинтересираат. Ама некако последниве 15 години не се исплати таа инвестиција. Освен Снајдер нема ни еден фудбалер од светска класа што излегол од таму после златната генерација од Сидроф, Давидс, Овремарс, Клајверт...

Ми текнува на времето, доцните 90-ти (и раните 2000 - ти), пола прва екипа на Ајакс што освои ЛШ играше во Барса.
Франк де Бур, Богард, Рајзигер, Клајверт, Овермарс(иако мислам дека тој не дојде директно туку прво играше за Арсенал)
Може имаше уште некој ама не ми текнува сега.

Nova makedonska nadez na proverka vo barcelona..se raboti za golman..ima okolu 15 godini..zivee nadvor od nasata drzava...go pobarale ovie denovi na proverka od dve nedeli...koj moze neka proba da najde nekoi informacii na internet..a za imeto ke ve izvestam podocna...ne mi teknuva vo momentov..

ни го блокираа фејсбукот на школото сеа тука ќе висиме :))

каа прво за натпреварот од некна немам зборови... јас мислам дека казан повеке отпор ке ни даде :)))

и дај не ми ги лафите олегер давидс и бог знае кој... се е тоа минато :))))

Visca el Barca... Visca Catalunya... y Visca Macedonia :)

foto_449826_CAS.jpg

Messi: Can you see anybody?

Pep: Nobody at all. I told you; you are the best [player] of the world and the second best is far far away from you.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom