Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Само им го земавме Џони на младите. 5-1 изгубија. :pos2:

Иначе не знам како вие го преживувате ова, ама мене ми е баш сеедно. Може нема да верувате, ама оваа вечер очекував кикс. И што вели LaVista, сега ќе си излезам, ќе се поднапиеме, а утре се ќе ни е појасно. Утрото е попаметно од вечерта.:)

Епа тоа реков и пред мечот...не треба да се опуштиме и ете кикснавме.

Но добра поука има од овој пораз.

Следат нови денови за успеси. Сега излегувам да залијам со пиво и да ме оглуви одличен рок, а имам многу другари за реал шо се, треба да се воздржувам вечерва.
Некст гоал: Фак д греекс (гејс, хелассес)

Тоа е момци.Реално катастрофално изигравме,сите играа ко на фудбал пред маало.

Денеска не и беше денот на играчите дефинитивно... Многу грешки на средината на теренот... Маске добро се покажа... Жолтиот си е стандард, поради неговиот темперамент... Во вторник масакар ќе и направиме на бедните Грци а веќе наредната недела Спортинг нека му ја мисли :toe:

Замислите колку луѓе сте заебале на спортска... :))

Колку бе. Ако има будали 1.10 коефициент да играат браво. Ама ајде наздравје нека ни е. не ја изледав цела само прво полувреме до пола го гледав, ама и до тогаш не изигравме ништо така да едно огромно браво за Херкулес

Се надевам дека лутината од овој пораз ќе ја почуствуваат грците и ќе им шибнете едно 5-6 гола

Значи 2 недели ја чекав утакмицава, 2 ебани недели, секој ден си гледав клипови, се палев, Барса вака, Барса онака....Меси ваууууу ииииии за што?? За да не ја гледам денес утакмицата? Не ја гледав јебига, здравје наредната. :)

Ете ви ја причината за поразот! :)

Ваков меч одамна не сум видел...катастрофа..многу лош меч,незнам што им беше на играчите денеска,како да не сакаа да дадат гол,влеговме многу потценувачки во мечот,се надевам дека ќе извлечат поука од овој меч и нема да ги повторат грешките понатаму..

ова се немаше случено одамна....не остави некако збунети....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom