Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
I Messi bese mal,ama na 19-20 god znaese i Celzi i Murinjo da gi dupi,a maliov neznam do koga da go cekame!
Меси е вонсериски играч,така да не вреди да го споредуваш со Бојан.
Бокица само на клупа,докажа дека не е играч за од прва минута.Требаше Педро да почне,кога веќе го имаме Виља.

П.С Еве ги Педро и Чави,очекувам пресврт.

I Messi bese mal,ama na 19-20 god znaese i Celzi i Murinjo da gi dupi,a maliov neznam do koga da go cekame!
Тука лежи проблемот... сите го споредуваат со Меси затоа што го форсираа на толку мала возраст. Меси е еден.

Кога имаш еден единствен врвен шпиц како Виља во тимот не го играш како лево крило, просто е.

Бојан, кретенчено, со тоа тажната фаца не може топка да погоди, а не па да го води најдобриот напад во свет. Адриано е 435845609384 класи подоле од Алвес, и за малце ќе не кошташе гол. Алвес е здрав, прав и одморен затоа што бразилската репрезентација 2 недели беше во Барселона и тренираше на Ноу Кам. Зошто да не почне не ми е јасно.

Маскерано е солиден за прв натпревар иако премногу задржува топка и прави непотребни фаули.

Ако Барса не победи денес све оди на душа на Пеп. Едноставно ги потцени максимално Херкулес иако го тврдеше спротивното во изјавите.

16 месеци немаме пораз на Кампот.

00000000000facepalm_statue.jpg

neznam zosto igrame volku mizerno
nesto ni fali a neznam sto e toa so ni fali

BUSQUETS_copia_633794502265478750.jpg

Лекција за Пеп. Изгубениве бодови одат на негова душа, катастрофално влезе во натпреваров од тактичка гледна точка. No motivation too. :nesum:

Ovaa varijanta so Abidal centralen strasno me nervira,a Pep se obiduva da ja nametne kako prva alternativa ako e povreden nekoj od Pijol ili Pike,ne znam zosto ne igra so Milito na pr.

Хахаха од 2 шанси примаме 2 гола... ај да идеме да се опиеме :) нема фајде од натпреваров :)

Изгледа му треба еден ваков натпревар на Пеп,па да се освести.
Расинг,Рубин,Херкулес...

Секоја чест за Херкулес, ако се спасат годинава, заслужено ќе им е.

Победија што победија,не е зор и Пике да се повреди.

Gay:pos: иако не е за смешка работата.

И уште нешто,последните 3 утакмици со Херкулес имаме 3 порази(заедно со денешниот).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom