Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
sumljam deka so via vino festot ke go izgledam natprevarot :)) ali pak sumljam deka ke kiksneme :)) pozdrav
ps sreken rodenden se-bi-dal... :))))))))))))

Среќен роденден на Абидал, да прикаже уште многу добри игри за Барса.

Инаку сега видов...ќе го даваат натпреварот на Алфа.

Пујол добил зелено светло од лекарскиот тим и е повикан со тимот вечерва за натпреварот. Не верувам дека ќе го почне натпреварот. Може да влезе подоцна, но и тоа не ми е верно со оглед на тоа дека Пеп не сака да ризикува. Може да го пушти во Вторник против гејците :)

najdobro e da ne igra puyol ili ako veke igra da vleze poslednite 15 min zs ke nema mnogu potreba od nego na ovoj natprevar

Пујол е повикан во составот од 19 играчи за вечерва.(иако, подобро е да не се ризикува)
Со оглед на тоа што Џефрен е повреден, баш ме интересира кој ќе биде 19-иот играч???:toe:
И Џонатан не е во комбинација. Не знам дали е со репрезентации или е повреден, ама нема да биде повикан. Исто така и Ориол Ромеу е повреден и ќе биде 3 недели во аут. Можда повторно ќе го видиме Тиаго.

Џонатан е 19-иот играч. Тиаго е со репрезентацијата мислам. А ако не е, тогаш ќе игра за Б тимот во исто време (18:00).

Barcelona line-up: Valdes - Adriano Pique Abidal Maxwell - Iniesta Mascherano Keita - Bojan Messi Villa

Bench: Pinto, Alves, Milito, Busquets, Dos Santos (!) , Xavi, Pedro

Маскерано дебитира. Ај да видиме што знае малиот :)

И посебно ме радува што Дос Сантос полека полека влегува во првиот тим. Одличен играч е, го видовме во натпреварите од пред сезоната. Верувам дека ќе може да се пробие како што се пробија Бускетс и Педро.

Инаку и Бокица дебитира со деветката на грбот :)

Не ме плаши никој од таму се додека се држиме до нашата игра. Ако излеземе со иницијатива од почеток, тогаш малце(да не кажам ништо) можат да направат за да не сопрат...

Visca el Barca!

epa ako ne se lazam i tie trojca mu se najdobri na herkules

P.S.bas me intersira kako ke izigraat nasite bez xavi,dali ke ja imame istata inicijativa

Боки ќе закачи голче,гарант:icon_lol:

Иниеста ќе игра на местото на Чави, мада мислам дека има играно порано таму во 2-3 натпревари и не се снајде баш најдобро.

Ќе биде тешко да се даде гол. Проблемот е додека го дадеме првиот. Некако ја нема таа поврзаност во играта што ја знаеме во последниве две години.
П.С. Еве го Маски тргна со жолтиве :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom