Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Роке у Палмеирас за 25 милиони и 20% од наредна продажба.

Мора да се земе квалитетен шпиц, не ми се верува што промаши Феран :tapp:
Автоматски споено мислење:

Уште еден зицер промаши :tapp:

Последно уредено:
Овој ако е напаѓач јас сум Џими Хендрикс. Вади го се да му ебам, подобро пензионерот ќе го гледам како умира на терен отколку вакви промашувања.

Точно дека промаши, ама видете му ја статистиката годинава, по минутажа најчесто дава голови.
Најбитно е што лесно влага у шанса, Лева и во двете ситуации ќе беше стигнат од противничкиот играч.
Многу течна игра, штета што примивме глуп гол по грешката на Кунде и не дадовме барем уште еден.

Левандовски со бастун ќе дадеше барем еден гол денес. 32 гола има на 34 утакмици сезонава, само во Барса може тоа за неуспех да се рачуна. Значи без никаква дилема не смее да се спореди со феран торес, се надевам денес последен пат е прва постава овај, во спротивно може многу лесно да ја сјебе цела сезонава, особено на вакви утакмици.

Еве го бееееее

Последно уредено:
Тоа е кога ќе ги пуштиш и Фермин и Гави. Муви без глави, пери напред па шо биде нека биде..

Преку тасета со офсајт замкиве, секој меч даваат поклон голови.
И да лајното Гави, освен при резултат 5-0 со Ваљадолид во 75 минута уште еднаш терен да не помириса.

Боље да изгубеа 0-4, вака уште една текма ќе трчаат за еден ебан куп.
Пак ќе кажам, ноншалантноста секогаш е била на највисоко можно ниво во Барса, затоа и се дешаваат вакви работи.

И зашо никој не спомна што промаши Лева на 4-2 од 5 метри :D

Гави ми падна у очи сезонава. Значи малиот за нишо не го бива, освен да попие жолт и да ја заврши кариерата на некој.

Се надевам нема да паднат психички сеа.

Гави ми падна у очи сезонава. Значи малиот за нишо не го бива, освен да попие жолт и да ја заврши кариерата на некој.

Се надевам нема да паднат психички сеа.
Гави после повредата не е тој.
Ама Фермин не е Барса квалитет, а гледам го ценат 50 милиони. :icon_lol:
Продај го на лето и него и Гарсија.

П.С. Мора да се напомене дека Де Јонг денес изигра топ утакмица.

Кога не му дадоја 10 гола и да ги измочат, нека се колат сега на Ванда Метрополитано...

Ke nabutame li 100 gola ovaa sezona vo ligata? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom