Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп ги губи конците од раце не сме тоа што бевме.Премногу доверба во Виља и големите експерименти си го донесоа своето ,искрено по природа сум оптимист и се надевам на нова титула но ова не ми мириса на добро.Реал е моќен и предобро игра во голем залет е како едно време ние кога бевме.Но сепак очекувам да киксне со малите тимови тука ни е шансата.Треба да се најде добар DC инаку тешко нас ќе биде.

ova e premnogu
neznam kako ke me svatite no nekako pep go gledam kriv za ovoj neuspeh
vo ovaa sezona ima povike fudbaleri na lager i nekako kako da ekspermentira mnogu so sotavot

Пеп ги губи конците од раце не сме тоа што бевме.Премногу доверба во Виља и големите експерименти си го донесоа своето ,искрено по природа сум оптимист и се надевам на нова титула но ова не ми мириса на добро.Реал е моќен и предобро игра во голем залет е како едно време ние кога бевме.Но сепак очекувам да киксне со малите тимови тука ни е шансата.Треба да се најде добар DC инаку тешко нас ќе биде.
Супер ти е постоив и многу реален како фан на Барса да збори за Реал вака:)

Супер ти е постоив и многу реален како фан на Барса да збори за Реал вака:)

Кон клубот кој го сакам и кој ми е во срце сум субјективен,но кога постојат проблеми а ситуацијата оди во прилог на противникот секогаш објективно пристапувам,не губам надеж верувам во мојата Блауграна дека може и подобро од ова,секогаш ми го давала тоа што сум го сакал затоа мојот тим е "Més que un club"

Е океј де не е толку страшно, не се малце 6 бода али не се и многу. Ме мрзи сеа да цитирам некој од моиве колеги шо пишуваа кај нас у тема дека после поразот од Леванте титулата беше изгубена и почнаа да се откажуваат. Еден кикс и на -3 ке е разликата и нормално ке се чека само нареден. Јес да нејќам ова да го зборувам и дај боже да не е така, али ја вака се тешев изминативе години. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom