Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Педро немал завршницаа ? Зар има некој што го мисли тоа.?.Педро е еден од најдобрите финишери у фудбалот.
--- надополнето: Aug 31, 2011 2:10 AM ---
Само Чак Норис знае дали Педро е левучар или деснучар. Значи откако гледам фудбал, досега не сум видел играч кој толку исто, без никаков проблем, шутира буквално исто со левата и со десната нога.

П.С.
Првиот дел(првите 2 мин.) од ова видео задолжително да го погледнат и оние кои велат дека Педро немал завршница. :D

:pos:
Стварно, што е у ствари Педро ? Левучар или деснучар ?

Педро немал завршницаа ? Зар има некој што го мисли тоа.?.Педро е еден од најдобрите финишери у фудбалот.
--- надополнето: Aug 31, 2011 2:10 AM ---

:pos:
Стварно, што е у ствари Педро ? Левучар или деснучар ?
Имаше некој од фан клуб Р. Мадрид велеа дека Педро немал завршница.
Иначе, ни сам Педро не знае дали е левучар или деснучар. :icon_mrgr: И со лева и со десна има страшен, убиствен шут.

Според тоа колку го имам гледано мислам дека е десничар(и евидентно се познава дека е тоа) што игра одлично со спротивната нога(бидејќи и јас сум буквално такв па се препознав во него:D:D)....

На Педро тоа му е вродено, не му е од тренинг.

Според тоа колку го имам гледано мислам дека е десничар(и евидентно се познава дека е тоа) што игра одлично со спротивната нога(бидејќи и јас сум буквално такв па се препознав во него:D:D)....

Грешка.

Во Барса секогаш левак игра на десна страна. Педро секаде каде што сум читал го пишуваат за левак ама Пеп знаеше колку е добар и со другата нога затоа што го тренираше и во Барса Б.

Затоа од време на време може да игра и на левата страна како што играше против Виљареал завчера.

Море и мене Педро ми изгледа како десничар o_O

Ibrahimovic:Gvardiola e odlicen trener,Barca broj eden tim vo svetot od sekogas sum go znael toa,i pred da potpisam so niv i otkako si zaminav.Pep e uspesen so Barcelona jas sum uspesen so Milan,taka da treba da gledame samo napred a ne nazad.

Znaci nisto od nokautot sto go spremase Ibrahimovic,sigurno slusnal deka Pinto e desna raka na Guardiola :pos:

Според вас, кои се топ 5те трансфери на Пеп?

Јас вака некако би ги рангирал:
1. Пике
2. Алвес
3. Виља
4. Маскерано
5. Кеита

*Во листата не ги ставам трансферите од овој трансфер-период, инаку Фабрегас секако би влегол во оваа листа. :)

1. Алвес
2. Пиќе
3. Виља
Не можам да се одлучам за Кеита и Маскерано, кој 4-ти кој 5-ти.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom