Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кармона главучот дрво(во Барса Б игра овој?), Афелај многу слабо , а не знам каков потенцијал гледат во Дос Сантос,брат му 100 пати подобар е....
Тиаго сега за сега најдобар,креира шанси кога и да сака,и за себе и за колегите....

Тиаго вреди за сите.. свака му част на момакот.. ни еден пас не утна, сите ТОП ги намести..
Овој Кармона да го видам на клупа во 2 полувреме, јебем му тупоглавецот.. и Афелај некако тапа игра.. ЏДС му помина времето, безнадежен е.. ова лето нека си ги пакува куферите и магла нека фаќа од тимот..
Толку од мене, ајде во второто полувреме да ги напуниме.

Да беа поснаодливи малку во додавањата лесно можеа да водат БИЛИТЕ:)

Имаа чист зицер Томасов 1 на 1 со Валдез од 5 метра,,,и цела топка промаши играч на Хајдук сам на 5 метра пред гол...
Освен стативата на Виља,и еден удар од 20 ина метра...од Барса ништо не видов....
Сепак во второ влегува Иниеста,па треба да се помрдни малку играта....

Нека се продаде Џефрен што е можно побргу.....
Добар меч видовме .....

То ти је то.. цело време доминација, топката цело време кај нас.. а не успеавме да ја затресеме мрежата.. противникот да беше некој поснаодлив и подобар ќе ни го брцнеа страшно..
Како и да е повеќе среќа во наредната утакмица.. од оваа никако не сум задоволен. -.-

Џефрен камен.....:tapp:Не е толку млад(23 години)... за да прави такви почетнички грешки:eek:
А и Сориано(замената за Виља) беше како изгубен пред голот....
Резултатот е во втор план,не беше ни за очекување дека ќе запнат со сите сили...
Најважно е на ваквите мечеви да не се повреди некој....
А мора да се признае дека и Хајдук одигра доста добар меч...

И ние вака пријателски ке ги дотепаме со голови :).А што ни пишува на новите дресови не можам да видам?

Qatar Foundation. А Unicef им е одпозади.

Сега бидејки јас пишав да им дадеме многу голови 0-0 помина ..

малер сум значи.

Што се лутите бе, ваков резултат и се очекуваше.
Прво не дека не можевме да ги тепаме туку не напинавме.
Друго секоја година подготвителните натпревари не ги играме со кој знае колкави сили.
Трето ова е една добра лекција за Пеп да виде кој треба да си иде на трансвер листа без мислење, колку што забележав јас : Џонатан, Џефрен треба да си заминат под хитно.
Четврто толку ли ве нервира еден нерешен натпревар иако ништо не значеше?

ако не постојат вакви натпревари нема ни да знаеме што се случува со 3тата постава

Не сте биле задоволни од пријателски меч каде што играа Балиу, Далмау, Кормона и другите. :pos:
Дај бе не се заебавајте, некој ќе помисли сме изгубиле Ел-Класико со Меси, Педро и Чави во составот.:eek:

fabregas+in+barca+shirt.jpg

Францеск Фабрегас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom