Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ќе биде да добие некоја минутка и Џерард. Фантазија е дечкото. :)

Ма нека ги пушти децата...и не треба да дозволиме да испадне Депортивно :)

Пинто; Монтоја, Бартра, Фонтас, ? , Дос Сантос , Тиаго, Кеита, Џефрен, Афелај; Бојан*Меси/Виља.

Ма нека ги пушти децата...и не треба да дозволиме да испадне Депортивно :)

Пинто; Монтоја, Бартра, Фонтас, ? , Дос Сантос , Тиаго, Кеита, Џефрен, Афелај; Бојан*Меси/Виља.

Добро, со колку играчи ќе играме? :toe: Или сум глуп, или стварно си ја збркал малку.

Добро, со колку играчи ќе играме? :toe: Или сум глуп, или стварно си ја збркал малку.
Како што знам со 11 се игра фудбал.
Има еден прашалник(?), зашто не знам дали е некој спремен од Адриано/Максвел или можда Абидал ќе игра.
Меси и Виља се ставени, ако Бојан не е спремен за игра, не ли повреден беше нешто...

Како што знам со 11 се игра фудбал.
Има еден прашалник(?), зашто не знам дали е некој спремен од Адриано/Максвел или можда Абидал ќе игра.
Меси и Виља се ставени, ако Бојан не е спремен за игра, не ли повреден беше нешто...

Со прашалникот сфатив. Ме бунеше тоа што ги имаш и Бојан и Меси и Виља. И тоа што некаде си ги одделувал со запирка, некаде со точка и запирка... Нема веза

Ако не примиме гол во една од овие две утакмици ќе направиме All Time рекорд од 19/20 утакмици во Ла Лига без примен гол

Alan Shearer :

“Cristiano Ronaldo went for 80m but Messi would smash that. I would go as far as to say he could be the best ever – maybe even now, on the basis of what he’s continually doing. What did he get last year – 49 or 50 goals? And he’s got 52 this year. He makes world-class defenders look like park players, week in, week out. And he’s 23. Scary.
He’s doing it in the Champions League. He’s a little genius, he is. Incredible. He plays every game. I don’t know whether he’s got something in his contract where he has to play every time – but he does. I’m sure sometimes the manager would like to rest him. The way he plays, he’s playing with his mates on a Sunday morning, with no fear. I love that about him.”

http://www.totalbarca.com/

The Front: El Mundo Deportivo (15.05.2011)
Posted: 4 hours ago
Category: News
Written by: BarcaFanDallas

TRIBUTE TO FOOTBALL

Camp Nou says goodbye to the great season of a super Barça, who wants to retake the Champions League

Depor will make the corridor and Villar will hand over the league trophy

Barça-Depor 21.00h

Busquets: Today UEFA decides and Pep hopes that he will “play the final”

Top Secret: Cesc will be in Wembley on May 28 with Barça

сомнително :)

иако незначаен денешниот дуел со Ла Коруња,сепак Пеп МОРА да ја задржи атмосферата во тимот и да нема опуштање и подзаборавање дека сезоната е завршена се до 28 мај ! денес е добро да се излези со комбиниран состав и да се искористат сите замени правовремено и да се изигра на добро ниво - одличен тест дуел за најважниот дуел сезонава - Финалето на ЛШ

Абидал игра вечерва . . . Од натпревар во натпревар одигрува повеќе минути, па очекувам да го гледам 70-80 минути на терен . . .

227188_10150248423250469_351142070468_9248484_6150251_n.jpg

Дресовите за на Вембли.

Valdés; Bartra, Fontàs, Mascherano, Abidal; Keita, Dos Santos, Thiago; Jeffren, Bojan y Afellay

Ми се исполни желбата... сите оние што ги набројав во претходниот пост се во тимот :)

А Пинто бе :(

Пинто можеби ќе влезе во второ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom