Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Добра е :)

Иначе за реваншот и доколку биде спремен Максвел не сакам да се менува ништо во одбраната.Се додека не се врати Абидал сакам одбраната да биде иста,едноставно помоќно делуваме вака со Пујол лево и Маскерано централно.
Да дека губиме на офанзива со Пујол ама против посилни екипи подобро е вака.

Газиш и ти на кајгана со твоите квалитетни постови супер си кис4е, ај пиши мо ПП ако знаеш воопшто кој ги даде головите за Барса :pos:

nemoj da mislis deka ako imas madinja, te pravi pogolem navivac od mene :pipi:

nemoj da mislis deka ako imas madinja, te pravi pogolem navivac od mene :pipi:

Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууу.........е оваа болеше еј.......
medium_50764831.InYourFace.jpg

Ова беше потегот на утакмицата... ФАНТАСТИЧНО!!! Алал да му е значи доста имат вежбано, честито победа се надевам дека еден натпревар ќе изиграме со комплетен состав.

Ова беше потегот после утакмицата :)
Ќе изиграме натпревар во комплетен состав кога ќе немате неандерталци во тимот.

лектира за 3-то одделение: "Прошетка низ зелената градина" од Лионел Меси :pos::pos::pos:

на Твитер имаше вакво нешто :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Ајде момци нека ни е честита победата против најлутиот ривал !

Меси - Што и да се каже за него е малку

Афелај - Уф следната сезона ќе биде ѕвер се гледа од небо :P нека му ја мислат Педро и Виља

Маскерано - Повторно одличен како штопер

Пујол
- Прав капитен ! Многу придонесе во играта на Барса како од играчки план така и од психички а може слободно да се каже дека го спаси голот со блокирањето на шутот на Роналдо на почетокот на прво полувреме

Ова се моите играчи на натпреварот ( последните тројца не се по редослед :P )

Тоа е тоа Барселона си го играше својот Total Football заради кој и го засакавме овој голем клуб !

2131dd508cd6c94e1a60e67e0b181b3b-getty-fbl-eur-c1-real_madrid-barcelona.jpg

Ова беше потегот на утакмицата... ФАНТАСТИЧНО!!! Алал да му е значи доста имат вежбано, честито победа се надевам дека еден натпревар ќе изиграме со комплетен состав.

Па изигравме де, на 29 Ноември 2010 год, или не, упс таму ви го исклучија Рамос, нели повторни престрога одлука на судијата, можеби ќе направевте нешто повеќе да не ве оставеа со 10 играчи на терен иако губевте со 5 -0. :)

Ајдееееееееееееееееее Честито преслатката победа......Фала Боже што живеам во ерата на ова Барса и на Меси.......
Не можам да пишам сега,преемоцинален сум,утре подетално,само едно нешто ќе пишам : МЕСИ,нормален ли е овој ?ПЕП-си ја научил лекцијата и го тепа преведувачот со неговата игра !!!Секогаш ама баш секогаш пишев дека мора Афелај да игра,аххххх !!! уствари 3 работи беа де :vozbud:.......
ајт поздрав и лека ноќ.......
Visca El Barca.....Visca Messi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da e ziv i zdrav platini, sekogas vi pomaga koga ste vo gusto. Stom ve izvlekoja so arsenal, stigate do finale, ne e cudo i tamu da igrate protiv 9 dusi....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom