Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
нека ми пише некој во порака ако има некој навивачки песни од барса нека ми прати некако или на мсн или на скајп

Честиот дечки, за Меси не трошам зборови освен еден :) ЅВЕР :)

Свака му част на Мур, секогаш знае да не насмее :)

Свака му част на Мур, секогаш знае да не насмее :)

Изјавата на мур (намерно е со мала буква) после натпреварот покажува за какво ѓубре од човек станува збор.

Не знае Меси ние поише знаеме :nesvest: И двата гола не му ги коментирам зашто се порничи :drk: Честитки!

Емоциите преовладуваат за да се даде точен коментар. . . . .. едно ќе речам ГОРД СУМ ШТО ЖИВЕАМ ВО ОВА ВРЕМЕ, ВО ОВА ВРЕМЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈА ВО ФУДБАЛОТ, РЕКОНСТРУКЦИЈА КОЈА ЈА ПРАВИ ТОКМУ МОЈОТ ОМИЛЕН КЛУБ, ТОКМУ БАРСА !!!!!!!!!!

УТРЕ СЕ ЧИТАМЕ . .. .

П.С ПЕП ГО НАДМУДРИ ПРЕВЕДУВАЧОТ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД . . .. .

Google Translate повеќе од Jose Mourinho (a.k.a. преведувачот) :pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
pa za gjabe ne e proglasen messi dva pati za najdobar svetski igrac :)
inaku mi se svigja mou koga go gledam miren i krotok :)

Никогаш не зборува за натпреварот, за играта, за играчите... незнае да губи. Голем тренер, но мал човек.

"We try to compete by playing good football, he knows that because we helped him to become the coach he is now" - Pep Guardiola talking about Mourinho:cuc:

Никогаш не зборува за натпреварот, за играта, за играчите... незнае да губи. Голем тренер, но мал човек.

"We try to compete by playing good football, he knows that because we helped him to become the coach he is now" - Pep Guardiola talking about Mourinho:cuc:

Пеп е Махатма Ганди за она гомното, и после толку јадње гомна, Пеп човечки му одговара..Тоа е големината негова.
А она ѓубрето, толку гомна да се јадело без усул значи, судиите биле криви, овој му бил крив оној му бил крив....мизерија од човек.

Типичен Мурињо.Човек кој кога победува никој не му е крив.Човек кој кога губи сите му се криви.Човек кој никогаш не научи да прифати пораз,човек кој секогаш ја гледа грешката во другите а не во себе.Кога губи,нема влакна на јазикот,ќе порезили све живо и диво(од судии,до уницеф...) но никогаш не гледа во себе мана,оти нормално он је специалниот плачко.Човек што нонстоп провоцира по другите а никогаш себеси не се гледа.Човек кој го направи ел класико најдосадниот меч на планетава.Човек кукавица(со таков состав на Реал да не знаеш да поставиш офанзивна игра или да ти е страв да ја поставиш ондак си или голем кукавица или врска немаш од тактика).
Едноставно човек со слаб морал.Ваков дегенски Реал никогаш во живот не сум гледал(ај што не играа,не играа али човече овие со намера одеа да повредат некого).Паметно Пеп го изработи,машки.Секој старт нашиве си фолираа(па не се будали да се закачаат со кромањонци).Тактички феноменално-си го ладеа со топката,во стил дојди земи ја.За танц се потребни двајца. Сега барем нема да се секирам,сега кога они мораат да ја играат нашата игра на Камп Ноу ќе гледам фудбал а не рагби.

П.С:Фала ти Мурињо за тоа што успеа да ни уништиш класико,да ти еб*м паметот што го имаш и искуството што низ годините си го стекнал.Се надевам бргу ќе те протераат,дури и по цена да губиме.Барем така ќе гледам фудбал а не рагби.

Ајде дајте некоја изјава на Пеп во стилот на тоа дека сеуште не е готово,има уште 90 минути.... :)

Секоја чест за човекот...во секој аспект го надмудри вечерва Мурињо.

Пс: Ако најде некој квалитетна слика од Меси кога го бакнуваше амблемот нека ја постира одма!

И овие задриѓаните се убија од плачење за тој црвениот картон.
Старт со отворен ѓон, со очигледна намера за удар по ногата, циганот дури и залет зема за да удри посилно...и тоа било само за жолт...
значи требаше да му ја испокрши ногата на Алвес за да го исклучат. Разбирам навивање и се, ама за такви работи треба да се биде објективен.

Малку статистика:
Прецизни подавања: БАРСА 593 реал 210
Чави: 112 паса од кој само 5изгубени
Бускетс: 110
За споредба најмногу паса од реал имал Марсело 25
Посед на топка 72:28 се разбира за БАРСА
Удари кон гол: 14 Барса од кој во рамки на гол 8 од кој 2 беа гола на МЕСИ
реал имал 11 од кој 3биле во рамки на голот односно балон топки
Корнери 1:1

Честито Победа не сум многу при себе да коментирам.

Ајде дајте некоја изјава на Пеп во стилот на тоа дека сеуште не е готово,има уште 90 минути.... :)

Секоја чест за човекот...во секој аспект го надмудри вечерва Мурињо.

Пс: Ако најде некој квалитетна слика од Меси кога го бакнуваше амблемот нека ја постира одма!
За болдот..и да има уште 90 минути...и Пеп мора да ја одржи концентрацијата на играчите на високо ниво,
само со смирена и концентрирана игра ќе ги поминеме и на вториот натпревар, нема потреба од заебанции и егзибиции

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom