Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Џефрен. :ojea:

Е сеа постојат големи шанси да се повреди при излегување на теренот, али тоа е друг муабет.

И Барса Б да излезе на Камп Ноу ќе го победи Гетафе :tv:

Ке има нови клинци :)

Бускец пресече МАЛ МИЛИОН топки на средина,па само во второ полувреме јас избројав најмалку 5,6...се отвораше голем простор по пресечените топки..
Тоа е и неговата задача на терен,да ги уништува акциите на противникот уште во нивниот зачеток....таа работа си ја врши перфектно....

Знам дека тоа е негова задача и ја заврши добро вчера,не реков нешто за дефанзивните задачи,зборот ми беше за тие 3-4 контрифаули,исто така и Пике имаше еден...
Споредн мене најдобро изигра Иниеста....
А да...кога другиот тим прави контри нашата одбрана едноставно е како МУВА БЕЗ ГЛАВА,исто како некоја бомба да му иде....
А што се случува со повредите бре???Фала на Господ шо имаме лесна утакмица иначе тешко ќе беше....:nesvest:

Моја желба е Фонтас да игра против Гетафе како централен...со тоа Абидал би одел лево...за вчера што да се каже...судија-катастрофа бевме и ние и Севилја оштетени,реализацијата ни беше 0 % и според мене најреален резултат 1-1.

валдес
адриано бускетс пике абидал
маскерано
иниеста чави
меси виља афелај

И Барса Б да излезе на Камп Ноу ќе го победи Гетафе :tv:

Мамара......да не видам некој да пресметувал бодови пред утакмицата да биде изиграна.
Ама со Гетафе ќе има љубов тоа е факт.

ОФИЦИЈАЛНО: Тренерот на Барса Б, Луис Енрике ќе го напушти клубот по крајот на оваа сезона. Сеуште не е потврдено кој ќе го наследи.

189649_10150154569220469_351142070468_8732800_7196161_n(2).jpg

Дали има некој инфо за наводното заминување на Луис Енрике по завршувањето на сезоната од Барса Б ?

ОФИЦИЈАЛНО: Тренерот на Барса Б, Луис Енрике ќе го напушти клубот по крајот на оваа сезона. Сеуште не е потврдено кој ќе го наследи.

Значи официално :kesa:

Мамара......да не видам некој да пресметувал бодови пред утакмицата да биде изиграна.
Ама со Гетафе ќе има љубов тоа е факт.
taka e
ako ne se lazam povekjeto od vas vikaa deka so sevila ke nemame problem ama ispadna obratno :)

Меси на роденденската забава на Пике од пред околу 1 месец:
258143629.jpg

258144261.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom