Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако играме со Милито,мајмун ке го направат...и ќе примиме гол.

Дани-Бускетс-Абидал-Адриано
Дани-Бускетс-Абидал-Максвел
Дани-Бускетс-Милито-Абидал
Дани-Милито-Абидал-Адриано

Впрочем има милион варијанти....... Лично јас НЕ САКАМ Габи и Максвел да ги видам со Арсенал...​

Ова е најдоброто според мене што можеме да го издвоиме во одбраната:
Дани-Милито-Абидал-Максвел
100 пута боље Милито отколку Буски.
Ќе ги кинеме нервите на Максвел и на Габи али тоа е.. Пеп секад му дава предност на Максвел во одност на Адриано и тоа го имајте на ум.:)

Честито победа, тешка и тесна, но одиме понатаму.
За Арсенал, ќе биде тешко со кој и да играме во одбрана, бидејќи ќе ги нема Пиќе и Пујол, се надевам
Абидал ќе си биде супер како и до сега, а за Милито ако игра...само се надевам ќе има среќа да не направи некоја грешка
што би можела скапо да не чини.

Моментално Адријано пред Максвел на левата бековска позиција. :)

najverojatno buskets bi trebalo da dobie prednost pred milito,zs go vidovme vcera milito bese epten tromav :)

А зошто нема да играат Пиќе и Пујол?

Ме мрзи да барам поназад...

Ако убаво се сеќавате и лани на реваншот со Арсенал, на Кампот неможевме да ги гледаме Пике и Пујол(тогаш и двајцата заради суспензија).
Тогаш игравме на Кампот со Маркез-Милито како одбрана, па на една контра, Бентнер ни заби гол за 0-1. После следуваше шоуто на Меси и знаете шо се случи.

Иначе, мечот ќе го суди токму судијата кој лани без врска му даде црвен на Пујол во 92ра минута и досуди пенал за Арсенал, па им даде шанса на Лондончани. Во спротивно, ќе имавме 1-2 од Лондон и Пујол за реваншот ќе играше.
Станува збор за Масимо Бусака, кој го судеше и финалето во Рим, против Јунајтед.

Ако убаво се сеќавате и лани на реваншот со Арсенал, на Кампот неможевме да ги гледаме Пике и Пујол(тогаш и двајцата заради суспензија).
Тогаш игравме на Кампот со Маркез-Милито како одбрана, па на една контра, Бентнер ни заби гол за 0-1. После следуваше шоуто на Меси и знаете шо се случи.

Иначе, мечот ќе го суди токму судијата кој лани без врска му даде црвен на Пујол во 92ра минута и досуди пенал за Арсенал, па им даде шанса на Лондончани. Во спротивно, ќе имавме 1-2 од Лондон и Пујол за реваншот ќе играше.
Станува збор за Масимо Бусака, кој го судеше и финалето во Рим, против Јунајтед.
:tv:

Се гледаме во вторник :))

:tv:

Се гледаме во вторник :))

Ти смеј се без доказ. А, еве ти од мене , па види дека Цеск сам се удри во Пујол т.е. сам си ја заглави ногата помеѓу двете нозе на Пујол. Ако не можеш да забележиш, повели:
reading%20glasses.jpg

А, во вторник се надевам нема да изостанува препознатливата игра и од двете екипи. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom