Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
рафиња и араухо мислат дека се на некој тренинг :facepalm:

среќа го помилова судијата араухо

гетафе не може 500 минути да и даде на оваа барса гол толку се неквалитетни напред, штета за црвениот требаше да се запишат 3 бода од старт

Фашистичко судење во Мадрид. Настрана глупоста на Рафиња, Гетафе требаше 3 црвени да добијат претходно. Во последна минута од продолжението чист пенал не досуден. Брука и срамота, и ништо ново во Тебас фашистичката лига.

Озбилно на шо дрога беше Араухо? :pos:

Демек ај проценив дека нема да ја стигнам па ќе ја фатам со раце да заштедам време. Имаше среќа шо судијата прегледа преку прсти.

Ориол има солидна утакмица, смирено и искусно.(y)

Брату, Нејмар нема да го донесат џабе ги критикуваш сите напаѓачи.
Не ги критикувам напаѓачите, Чави го критикувам. Фати што има страшен осет за гол не го внесува, го става Абде кој трча како коњ.

Па баш за тоа го стави,да чека контра и да брка и дефанзивно,кога влезе имавме играч помалце.

Закаснети измени, како и секогаш. Освен ако даде 10тина мин продолженија па да има колку толку време.

Катастрофа судење. Оштетени сме, чист пенал над Араухо не свирна.
Виде рака што никој не ја виде и не виде пенал што сите го видоа.
Се надевам никогаш повеќе нема да ни суди овој судија.

Копи пасте како лани првото коло со Валекано. :ROFLMAO:

Се раздвижи играта кога влегоа Јамал и Фати, али мало морген дека може да зема толкав товар да ја носи цела сезона. Можеби место десен бек треба да се сконцентрираат на крило, оти одбраната е прилично стабилна. Кога бевме со играч помалце не припарија до гол, камоли кога се изедначија силите. Јбг Кунде и оваа сезона ќе игра десно.

Ни треба офанзивен играч повеќе од бек.

Isto i za Fati e vo pravo sto ne go saka, kolku samo lezerno igra i kolku lesno gubi topki.
Jamal se vide deka ne moze da izdrzi mediumski pritisok posle toj natprevar so Tottenham i deneska igrase uplasen
Abde e kalibar za Osasuna nisto poveke. Cancelo i nekoe dobro krilo po moznost dva inace slabo

Мене највише шо ме нервира кај Чави е кога гледа дека сме у криза го пушта во игра целиот офанзивен ростер. Играме формација 2-3-5. Напаѓачите се бутаат меѓу себе, не се знае кој каде да се позиционира. Го пушта Ансу и место да го извади Левандовски го вади Педри.

По играчите оваа утакмица ми изгледаше како на крајта под Куман.
Сите измешани, Араухо десен бек, Де Јонг штопер, влага Ез Абде... кур се тресе.

После нивниот црвен, мораше да го пушти Роберто десен бек и со Балде да формираа класична 4ка позади, за да прават центаршутеви према Фати, Лева и Гундоган од втор план... али тоа е.
Ќе праиме пари годинава на 0-2 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom