Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Најискрено се надевам Јунајтед да влезе во вонземска форма и да не растури уште на кампот. Не ни треба срањето ле, особено сега кога ни оди во лигата. Иначе не очекувајте да ја пуштат, и Чави и Лапорта изјавија дека ќе ја играат и ле.

Има уште 25 кола и се може да се деси, али освен утакмиците од ле распоредот ќе биде уште повеќе збиен заради светското. Ќе се игра по 6-7 утакмици во месецот од јануари натаму.

тешко гостување е осасуна, мора да решат уште во прво полувреме, се надевам чави вечерва ќе почне тотално офанзивно и ќе игра за гол повеќе........ доаѓа и пауза така да време е да притисне на гаста

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Колку бодови треба да изгубиме ради Бускетс за да го седнат на клупа?

Да умре, све да му ебам. И на него и на Чави.

Maksimalno izvampireni se Osasuna vecherva, Barca 2011 ne znam dali bod bi izvala ovde a ne pa ovie.

Нека го вади Бускетс, барем Гави ќе трча за 2јца.
Пике црвен на полувреме :pos:

Последно уредено:
Каква победа вечерва. Хејтерите на Рафиња на апарати .Гил Малцано правеше се за да не го изневери својот клуб како што Бензема тоа го прави !!! Visca

Пике у последната утакмица во кариерата црвен, сигурно му пцуел до седмо колено во фаца на гомнаров. Победата настрана, ме загрижува судењето оваа сезона ептен. Апла очигледно беше утакмицава, криминал. Од голот на Осасуна до дијаметрално спротивни критериуми за жолти и црвени. Мора Лапорта да зашамара некој во федерација, надвор од секоја вера е ова сезонава.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Еве зошто добил црвен картон :pos:

Инаку, Левандовски изгледа ќе ги пропушти наредни 3 утакмици поради црвениот

"Me cago en tu madre" mu rekol Pike na Manzano.:pos:

Inace ako propusti Leva 3 utakmici dve ke se kaj Betis i Atletiko vo gosti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom