Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Феран Обамејанг и Дембеле многу добро функционираат како трио.

Дефинитивно. Најдобра комбинација за во нападот. Со тоа што Торес мора уште да поработи на реализацијата. Дембеле под водство на Чави конечно изгледа дисциплинирано. Цела екипа е препородена под Чави, но потегот да не го стави Дембеле на трибини пола сезона на крај ќе се покаже за една од најпаметните негови одлуки.

Барселона треба да ги победи сите преостанати 10 утакмици притоа Реал треба да киксне 4 пати (најмалце 3 нерешени и 1 пораз).
Премали се шансите за овакво нешто оваа сезона, но следната сезона верувам дека ќе бидеме поблиску до титула..

Според Ди Марцио, веќе е завршена работата со Кеси кој поминал лекарски прегледи.
Сега за сега, јас сум презадоволен како управата игра со трансферите.
Најверојатно се откажуваме од Халанд и дефинитивно, ради финансиите.

Рафиња од Лидс е едно од решениата за десно крило.. 35 милиони наводно барале Лидс. Не е лош играч и не се многу пари, ама ова би било во случај да не се продолжи со Траоре и да си оди Дембеле.
Искрено ја сум поише за Антони од Ајакс :love:

И да, немам ништо против и наредна сезона Ауба да е прва 9ка, ама мора да се донесе и уште еден. За ситно би го земал Морено од Виљареал.

Рафиња значи дека Дембелот ќе си оди, кај најде пак сега да не се повредува баш кога му дојде време за бегање, а и игра најдобро од кога е дојден во Барса :pos:
Според Ди Марцио, веќе е завршена работата со Кеси кој поминал лекарски прегледи.
Сега за сега, јас сум презадоволен како управата игра со трансферите.
Најверојатно се откажуваме од Халанд и дефинитивно, ради финансиите.

Рафиња од Лидс е едно од решениата за десно крило.. 35 милиони наводно барале Лидс. Не е лош играч и не се многу пари, ама ова би било во случај да не се продолжи со Траоре и да си оди Дембеле.
Искрено ја сум поише за Антони од Ајакс :love:

И да, немам ништо против и наредна сезона Ауба да е прва 9ка, ама мора да се донесе и уште еден. За ситно би го земал Морено од Виљареал.
Онај Дарвин од Бенфика е сеоски Халанд, опасен лик, нема никакво поврзување со Барса, јас би го купил него. Исто овај Халер од Ајакс има јака статистика, ама не сум го гледал воопшто, не знам каков играч е. Ако бега Дембеле, двајца треба да се земат, Рафиња од Лидс и уште една 9ка.
Автоматски споено мислење:

Траоре би било супер да остане како опција од клупа, може да го смени текот на натпреварот кога противникот е уморен, со брзината што ја има беља ќе им прави на сите.
Автоматски споено мислење:

Да не заборавиме дека и Ансу се враќа набрзо.

Дембеле овај период е во страшна форма и сосема исправна одлука на Чави што Дембеле игра пред Адама па се поставува прашањето дали ќе замине или управата ќе се премисли во врска со него? А истото е и со Аубамејанг?Инаку за трансфериве наводно Мазрауи ја одбрал Барселона пред Баерн иако Баерн му нудел/нуди многу повеќе плата се зборува и за Рафиња од Лидс каде што агент му бил Деко-Поранешен играч на Барса наводно со Кеси е све договорено и тука некаде се движеа работите и со Кристенсен.Станува неизвесно пред се на десната бековска позиција:Што со Алвес? Што со Азпиликуета? Ако можеме да кажеме дека Мазрауи е веќе пред потпис мене Ќеси не мие ништо посебно типичен Раиола играч а и доста против сум за трансфер на Кристенсен бавен/тромав овај систем на Чави бара брзи штопери спринтери ама финансиската ситуација ние добро позната на сите.Мое мислење е дека на левата бековска позиција сме најтенки стопери десни бекови ќе се закрпат некако ама левата страна е проблем освен Алба со полни 33-години треба од наредната сезона да се размислува Алба да се седни на клупа и да не игра се и сешто а да се донесе лев бек стартер.

Најбитно е според мене лев бек да се купи летово.Некој млад што ќе ротира со Алба па од наредната сезона и да го замени зашто Алба денес наполни 33 год и не дај боже ако се повреди немаме резервна опција

Иначе, и Дибала е слободен од лето. :D

Парите што би биле за негова плата подобро да ги дадат за нови договори на Гави и Араухо.
На Гави и Араухо секако ќе им дадат.. на Дибала може да му ги дадат парите од Бретвајт, С.Роберто, Ленгле...

Ја мислам дека имаме многу вишок играчи. Состав со 25 фудбалери е идеален.

Како за пример, Нето, вториот голман има плата од 5 милиони. За Умтити да не праам муабет...

Ќе се средат работите, со оваа управа, сигурен сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom