Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Куман незнае/ше кај тера цела сезона Пуџ на клупа остана сега го стаде Ленгле класика во Осасуна Леванте втора постава би играл а не во Барса просек невиден Дембеле се некои дриблинзи некои соло акции соло самиот се дриблаше со себе....Ама пред се фали тренер и те како Куман подфрли во завршниот дел како одминуваше времето така притисокот беше све поголем и поголем се изгуби и во формаици тактики измени во све.....Со денешниов пораз незнам ќе треба чудо да се деси за да продолжи и наредната сезона.

1621192547664.png

Освоени дури 5 од 15 поени во последни 5 утакмици.​

Океј, реално нема опции за нов тренер. Најважно е за иднината Чави да почека уште 2 3 години за А тимот, додека не му се пензионираат другарите.
За мене реален избор е или Куман да тера уште една сезона или Пимента да води А тим а Чави Б, додека не биде спремен да го води А тимот.

Чави е во Барселона, состанок денес со Лапорта, и најверојатно тој ќе е тренер наредна сезона. Со Пиќе со Ленгле со Роберто Алба и Бускетс и Чак Норис не може да излезе на крај, така да кој и да е тренер све е џабе.

Чави е во Барселона, состанок денес со Лапорта, и најверојатно тој ќе е тренер наредна сезона. Со Пиќе со Ленгле со Роберто Алба и Бускетс и Чак Норис не може да излезе на крај, така да кој и да е тренер све е џабе.

Не верувај многу на секакви шпекулации!

Јас сум за Куман да остане уште една сезона, мислам дека не се вреднува воопшто неговата работа и на неговиот тим. Се заборава во каква ситуација дојде во клубот, тешка криза, без навивачи, без засилувања, заминување на клучни играчи, Меси итн. Освоен куп и борба за титула до претпоследно коло во лигата е нешто што не можеше да се замисли пред почеток на сезона. Играта е најдобра после Пеп ерата. Се разбира има и негативности, но итекако заслужи уште една сезона, со неколку нови играчи да видиме што може.

Блиску до доаѓање се Агуеро, Депај, Гарсија. Тука апсолутно мора да се додаде везен играч, едноставно невозможно е со овие играчи во среден ред да мислиш на било каква победа против големите тимови. Средината ја носи победата во такви утакмици. Не разбирам зошто не се зема Вајналдум, особено што е слободен играч, маст бај е.

Лапорта најавува реконстеулција, па ќе видиме.

Наводно само Меси, Тер Штеген и Де Јонг се сигурно од постарите играчи. Не се знае иднината на каталонците (Пиќе, Алба, Бускетс и Роберто) ни пак на Гризман, Дембеле и Ленгле.

Дест, Араухо, Педри, Мориба и Фати исто сигурни.

Интересно лето ќе биде во секој случај.

Лапорта најавува реконстеулција, па ќе видиме.

Наводно само Меси, Тер Штеген и Де Јонг се сигурно од постарите играчи. Не се знае иднината на каталонците (Пиќе, Алба, Бускетс и Роберто) ни пак на Гризман, Дембеле и Ленгле.

Дест, Араухо, Педри, Мориба и Фати исто сигурни.

Интересно лето ќе биде во секој случај.
Сега прочитав му понудил нов договор на Дембеле со помала плата, овој не прифатил.
Сместа е ставен на продажба :pos:

Агуеро можеме да го рачунаме за потпишан, а со тоа и Меси останува. Депај е 99% наш играч, исто и Гарсија. Добар почеток на трансфер период, се надевам дека ќе се шитне нешто од отпадот и ќе се земе уште некое појачање.

Ако дојдат Агуеро и Депај, значи Дембеле дефинитивно отпаѓа. Ќе го шитнат сеа за некоја семки сума, дури некаде прочитав и дека одбил намалување на платата.

Ако дојдат Агуеро и Депај, значи Дембеле дефинитивно отпаѓа. Ќе го шитнат сеа за некоја семки сума, дури некаде прочитав и дека одбил намалување на платата.
Плус Ансу се враќа, одма треба да се продаде и да се земе везњак.

Ми се свиѓа фактот што сите 3-ца доаѓаат бесплатно, незнам зашто толку хејт само кон Џини Вајналдум. Секако и он ќе дојдеше бесплатно, додека е Меси во тимот ја пре би бирал искусен играч како него наспроти Мориба.

Немам никаков хејт кон вториот ама има уште фурни да јаде за да држи место во прв тим. Дека е физички подобар од Рики е, ама со ништо не видов дека технички е подобар од него. Незнам, сеа засеа не рипам на Мориба bandwagon.

И горе долу не дека не сум радосен на новиве трансфери, ама се додека Пике, Бускетс, Роберто и Алба држат прва постава ја немам никаква надеж ама баш за НИШТО. Последниве сезони се како минус играчи во тимот. Кој сака нека е напред, ова позади е сила еквивалентна на кеса од самопослуга.

Ми се свиѓа фактот што сите 3-ца доаѓаат бесплатно, незнам зашто толку хејт само кон Џини Вајналдум. Секако и он ќе дојдеше бесплатно, додека е Меси во тимот ја пре би бирал искусен играч како него наспроти Мориба.

Немам никаков хејт кон вториот ама има уште фурни да јаде за да држи место во прв тим. Дека е физички подобар од Рики е, ама со ништо не видов дека технички е подобар од него. Незнам, сеа засеа не рипам на Мориба bandwagon.

И горе долу не дека не сум радосен на новиве трансфери, ама се додека Пике, Бускетс, Роберто и Алба држат прва постава ја немам никаква надеж ама баш за НИШТО. Последниве сезони се како минус играчи во тимот. Кој сака нека е напред, ова позади е сила еквивалентна на кеса од самопослуга.
Рики нема физикалија, Мориба мозок. Никако на нив двајца не може да се ослониш, Вајналдум е класа, го премолија да потпише нов договор во Ливерпул, сега читам Баерн почнал да преговара со него. Пишав и некни, глупост е во ваква ситуација да не тргнат по него.

Се шпекулира за Артета заменик на Куман. Чисто само да си оставам аманет дека во периодот ако овој биде тренер на Барса, јас ќе навивам за Севиља.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom