Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дембеле (ако игра десно крило утакмицава) и Дест мора да го "шинат" овој тотален анонимус од играч кој им игра лев бек.

Најлошо полувреме оваа година во ЛаЛига, а најдобра реализација.
Араухо место Бускетс да не останеме со играч помалку до крај.. Де Јонг во средина, и по можност да добие жут...
Исто и Меси, да одмараат после репка.

Бускетс нека го вади одма, додека не добил втор жолт и директ на туширање.
Араухо место Бускетс и да одиме со Де Јонг во средина. Иначе Френки и Меси треба да се чистат од жолти за да се спремни за класико, ама којзнае дали ќе прават, пошо секоја утакмица до крај е финале.
Автоматски споено мислење:

Араухо место Бускетс да не останеме со играч помалку до крај.. Де Јонг во средина, и по можност да добие жут...
Лол истовремено :pos:

Без Де Јонг и Меси не можеме ни нерешно да извадиме

Радува фактот што почнавме да ѓи користиме шансите

Не си. Нешто и мене така ми се чини. Дај Боже да грешиме.

Што убаво кога ќе згрешам вака. :D

Ајде вака и со Ваљадолид па да влезат психички цврсти на Ел Класико.

Мислам дека долгокосите ќе го јадат на сметка на Араухо и Пиќе. Де Јонг ќе се врати во средина, а Дембеле ќе е најистурен.
Криво ми е за Гризман, човекот трча како луд, покрива, дефанзива, а циганот се глупира и пак игра пред него...
Автоматски споено мислење:

Дембеле
Педри - Меси
Алба - Де Јонг - Бускетс - Дест
Ленгле - Пиќе - Араухо
Тер Штеген​

Последно уредено:
Почнуваат веќе информациите околу можните заминувања и трансферите на лето.
Најверојатно заминуваат Нето, Умтити, Фернандеш, Кутињо, Пјанич и Бретвајт.

Нивни замени, Инаки и Коладо од Барса Б, Гарсија, Вајналдум и Депај. Мориба најверојатно ќе остане во вториот тим, али ќе добива шанса.

Дилема е што ќе се праи со Емерсон, Фирпо, Рики, Алења и Мингеза.

Ако полека се вратат гледачите на трибини, и од отпишаните земат 100че, мислам дека ќе тргнат по едно големо име, што не мора да значи дека ќе го донесат.

Ако планира да продолжи со оваа формација Куман, 3-5-2, нема подобра опција од Алаба за лев штопер. Нема. Треба да му дадат што ќе посака.

П.С. Ја би и Тринкао да се шитне, на него најмногу пари може да се извади, а со Дембеле и Коладо би биле покриени десно. Плус тука се Меси и Гризман.

Фати ќе мора да оди на нова операција, кариерата му е под знак прашалник. Тешко дека ќе биде истиот играч како пред повредата, пред се ќе влијае на брзината, штета. Уште кога се повреди имаше изјава на фудбалер кој ја имал таа повреда дека може да доведе до завршување на кариерата, ама никој озбилно не го сфати тогаш. Ова значи дека со сигурност ќе се оди по Депај според мене, може да покрива и на лево крило тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom