Па Куман малку ја зезна поставеноста на играчите,кога Барса се бранеше се бранеа во формација 4-5-1,се гушеше средниот ред,поготово Кутињо и Педри,ама пред се сакав да ја потенцирам формата на играчите (На некој е очајна),пред се мислам на Ленглет и ова е уште еден доказ дека Ленглет не е ништо повеќе од обична замена т.е стандарден во ротациите,а за шеф во одбраната малку ќе треба да се запрашаме дали и зошто?Па дали Барса треба да размисли,можи ке треба стопер готов продукт,а Ленглет да си е ништо повеќе од достојна замена?Ништо поразличен не е ни Гризман,1000 формации да се сменат неможи да проработи дечкото,се ми оди умот дека жртвата ке биде тој,за таа толку барана 9-ка и те како.Тука да го додадеме и Тринкао,изгледа неможи да се сноси со притисокот,или поради сплет на околности прерано фрлен во оган? Дембеле исти случај (Делумно исти) крајно индиспониран,изгубен,одсечен,ништо не му оди од рака,Меси ТОТАЛНО ван форма,(Па дали со мислите е веќе надвор од Барса,или логично ги чека изборите? Куман ете машки влезе во соблекувалната,како менаџер ете можи се покажа,очекувањата за Куман беа и повеќе од добри за нас како фанови АМА:Треба да размисли Куман зошто дуплиот пивот прават толку ПОЧЕТНИЧКИ грешки,дали и зошто треба можи Алења и Пуиг да добиваат минутажа,дали го истаде максимумот од секој играч? Одговорот е НЕ,знаеме дека треба уште многу да се работи,дали треба да се мени формација,каде што мене некако ми мириса пак на 4-4-2,не ми има логика овај ростер во 4-3-3,ама има време,да видиме што ке замисли Куман.