Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен Роденден Пеп Гвардиола!ЛЕГЕНДОО!!Ти посакувам уште многу среќа во Барса и многу титули!:smir:

Абе момци нели утре играме со Бетис?Или јас сум негде згрешил?

Утре бе, утре во 22:00!

Рафаел не ми се допаѓа како играч. Малку е преценет. Ги имаме Дани и Адриано за таа позиција, а кога е ептен тесно, може и Пујол да игра таму.
Во случај Дани да си отиде јас сум за Ван дер Вил од Ајакс. Повторно да ги намножиме Холанѓаните во нашиот тим. :):)

^ Адриано досега ништо не покажа! Не дај боже да останеме со Адриано на таа позиција на некој важен натпревар!

Добро бе шо толку сте му запнале на Адриано. Таман си е човекот за замена, а рака на срце и не ни добил којзнае колку шанса за да покаже нешто повеќе.

Адриано е сосем солидна замена.Јест да не е на рамниште со алвес(пред се во нападот),но дефанзивно е сосема солиден,дури можам да речам подобар од алвес.

Хах не сме запнале...туку се надевам дека Дани ќе го продолжи договорот.Или ако си отиде он Адриано не е за прв состав.

Него Максвел само што почна да се покаже Абидал се врати во форма :)

Мистер Пеп ги чита честитките на Twitter:icon_cool:
164744_10150143234504305_197394889304_7899033_210116_n.jpg

во случај да замине Дани(шансите за тоа се 1%) како негова замена го сакам само Ван дер Вил или Мика Ричардс :)

Мораме да бидеме спремни да замине Алвес, таков беше случајот и со Туре велеше дека ја сака Барса, Барса му е животот и такви срања па на крај му понудија добра плата во Сити и сите тие зборови што ги зборуваше ги фрли во канта.. И Сити се интересираат за Дани па ако му понудат добра плата тогаш шансите Дани да замине се 99,9% се се врти околу парите. ;) А ако замине сакам да ја видам најдобрата можна замена за него која е наречена Даглас Маикон.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom