Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што ви е крива шпанската федерација за тоа што натпреварот се игра пред празни трибини кога одлуката да се играла пред празни трибини била на Бартомеу. Не ме напаѓајте ако не е точно, информацијата ми е од хрватскиов коментатор на СК.

Не знам што ви е крива шпанската федерација за тоа што натпреварот се игра пред празни трибини кога одлуката да се играла пред празни трибини била на Бартомеу. Не ме напаѓајте ако не е точно, информацијата ми е од хрватскиов коментатор на СК.
Тоа е последната одлука бидејќи се донесени до свршен чин. Конкретно критиките се зошто уште пред неколку денови не се одложи натпреварот знаејки каков ден е.

Нека ја напуштат лигата и да се солидализираат со каталонскиот народ . Навивачите од Лас Палмас дошле со провокативни маици со шпанско знаме , на сите гостувања ќе има протести против Барселона , на Барса во Ла Лига ова и е последна сезона .

Нека ја напуштат лигата и да се солидализираат со каталонскиот народ . Навивачите од Лас Палмас дошле со провокативни маици со шпанско знаме , на сите гостувања ќе има протести против Барселона , на Барса во Ла Лига ова и е последна сезона .
Шо трескаш глупости бе брат...

До крај на сезона нека им се посерат на сите навивачи на гостувања , гнида народ се Шпанците -вештачка нација .

Сега ви ги читам коментариве како ќе имало црвени картони, требало играчиве на Барса да се солидализираат и што уште не прочитав. Па не е ова Каталонска репрезентација бе. На 70,80 % од тимот ги заболе к..от дали Каталонија ќе стане независна или не. Каталонци во цел состав се само Пике, Бускец, Видал, Роберто, Алба, Деулофеу. Освен првиве двајца, другиве немаат апсолутно никаков авторитет во екипава. И мислите дека мислењето на некој од овие е побитно на она на Иниеста (кој е против референдумов), Меси итн. и спротивно на нивното мислење нема да играат?
Што очекувате од другиве (шо не се каталонци) ? Да станат ултра националисти да бојкотираат одлука да се игра пред празни трибини, и да преспијат цела сезона доколку дојде до дисквалификација од Примера?

Сега ви ги читам коментариве како ќе имало црвени картони, требало играчиве на Барса да се солидализираат и што уште не прочитав. Па не е ова Каталонска репрезентација бе. На 70,80 % од тимот ги заболе к..от дали Каталонија ќе стане независна или не. Каталонци во цел состав се само Пике, Бускец, Видал, Роберто, Алба, Деулофеу. Освен првиве двајца, другиве немаат апсолутно никаков авторитет во екипава. И мислите дека мислењето на некој од овие е побитно на она на Иниеста (кој е против референдумов), Меси итн. и спротивно на нивното мислење нема да играат?
Што очекувате од другиве (шо не се каталонци) ? Да станат ултра националисти да бојкотираат одлука да се игра пред празни трибини, и да преспијат цела сезона доколку дојде до дисквалификација од Примера?
Bravo za postot, potpolno si VO pravo so mislenjeto.

Edinstveno glupiot pique koj ako ne postoi facebook do sega ke isceznese na fudbalskata mapa, se mesa u politika deka poveke ne mu e do fudbal a saka i natamu da graba golema para.
Pa muabeti ke igrale u Premier bla bla bla, kako samo Barcelona da e edinstvena ekipa öd katalonija, smeski, politika inscinirana öd grupa na lugje da SE napolnat Pari na smetka na nevini zrtvi, glup narod jbg, kojznae koja e pozadinata na ovoj brutalen marketing ala pticji grip..

Очекувано

Piqué: "If the (Spain) coach or anyone in the Federation believe I'm a problem, I will step aside and quit the national team before 2018."

Какво солидирање бе, цела ебена кантера на Барса ја направи Шпанија светски првак во 2010, за солидирање со каталонците се збори овде. :pos: Ич не ми е гајле за политичката ситуација во Шпанија, само клубот да не трпи поради ова.

И да, мора да го изгазат и Атлетико. Мизерни се чоловци барем за сега.

Иниеста има мала повреда па ќе ги пропушти мечевите на шпанската репрезентација , тоа е добро бидејќи глупакот Лопатеги ќе го играше по 90 мин двата меча.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom