Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно еднаш да погоди. ФЕРАРРИИИИИИИИИИИИИИИ

Kaква топка у пичку матер!

ТИТУЛАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Не знам за вас, ама денешниов натпревар од Иниеста, лично за мене бил еден од најдобрите натпревари кои еден среден играч ги одиграл годиниве наназад. Перверзија за гледање, годините никаква пречка. Каква контрола, елеганција, нека сиби мајката.

Инаку ви реков дека некој ќе погоди од Нејмар./Меси :D

За Алба да ме отепавте немаше да речам дека гол ќе постигни :pos:

Не знам за вас, ама денешниов натпревар од Иниеста, лично за мене бил еден од најдобрите натпревари кои еден среден играч ги одиграл годиниве наназад. Перверзија за гледање, годините никаква пречка. Каква контрола, елеганција, нека сиби мајката.

Инаку ви реков дека некој ќе погоди од Нејмар./Меси :D

За Алба да ме отепавте немаше да речам дека гол ќе постигни :pos:

Инеста беше перверзијаааааааааа , како балет да играше со тие кружни движења .:drk:

Нека е честита!!! Одлична сезона, крунисана преубаво!!(y) Оваа на сите ни е јасно дека Меси ја доби..Какви асистенции човече :drk::drk: Иниеста исто беше одличен..СТРАШЕН! Помислив за момент..ИНИЕСТА ИЛИ ЗИДАН?

Каква текма еј! Прејако финале! Заслужено освоивме. Имавме повеќе желба некако. Сите до еден беа на ниво. Најдобри Иниеста и Пиќе. Тука секако и Меси и Нејмар кој исто имаа јака утакмица.

Презадоволен сум од сезонава.

Кога ќе размислам подобро, едино лошо беше што падот ни се алучи токму тогаш. Да беше еден месец порано може ќе се надевавме и на тројна.
Како и да е, перфект сезона. Со некое појачање и без повреди од Копа, Европско и ОИ идеме на тројна и следната сезона.

Моја желба за наредна сезона:
Аут: Даглас, Бартра, Вермален, Адриано, Сандро, Мунир
Ин: Маркињос/Лапорте, лев бек, Д.Суарез, Гамеиро

Браво бе момци, браво. Ептен слатка титула. Од 30-та до 90-та минута со играч мање. Без Суарез од 55-та.

Пиќе и Иниеста каква партија изиграа :cuc: а и Меси со двете асистенции :drk:

Сосема заслужено двојна титула.
Уште една успешна сезона во низа.

Пρејаκа утаκмица, поκажаа менталитет момците :cuc:
Не знам за вас ама јас головиве ги пρославив κаκо финале ЛШ :vozbud:
Иниеста уште еднаш поκажа деκа е еден од најдобρите игρачи од сρедина во истоρијата:cuc:
Сите веа одлични Меси, Нејмаρ, Пиκе, Матје изгина, бρаво за сите.

Напната и интересна утакмица :D. Иниеста, Меси и другите :cuc:.
Ова ни е опомена дека во секој момент некој од триото може да се повреди. Денес тоа ни се случи + имавме играч помалку, ама преживеавме:jeeee:. Да живее Барса!

Честито нека ни е титулата :pijani:
Олку машки да изиграат одамна ги немам гледано.Го оставија срцето на терен,изгинаа :cuc:
Сите изиграа како што треба,организирано,дисциплинирано и на крај тоа ни донесе титула.
Сума сумарум доста успешна сезона.Освоивме два многу битни трофеи,а денешниов кој ни го додели "краљот":kuracc: мене лично ме израдува ко да сме освоиле ЛШ.
Покажавме дека доминацијата не прекинува и уште долго ќе трае.
:oleee::oleee:

Честито титула момци, се на се супер сезона излезе и ова.
После утакмицава пак да не го ставате Иниеста во плановите за поанатаму, стар бил, ахам...
Меси:cuc:

И да, ако стварно има некоја шанса и ако Гамеиро се сложи да биде 4ти напаѓач у тимов, одма купување, одма, одма, одма. Моторче имаше у газот денес, знаев дека е брз ама не дека е толку, имаше ситуација кога успеа Алба да го претрча.

Уште една титула во низа секоја чест.. искинав нерви може 120 мин ама се тоа вредеше на крајот, штета и за лш што баш во тој момент се деси кризата во тимот,но како и да е јас сум презадоволен и со ова,и повеќе би се израдувал на титулата во Ла Лига него ли на ЛШ.. за на крај може да заклучиме дека имавме уште една одлична сезона со два освоени трофеи и само може да жалиме што испуштивме шанса за тројна, али некој тимови ни за двојна титула неможат да сонуваат, така да нема простор за што да се жалиме, според мене и повеќе од успешна сезона, па наредната сезона со некој засилувања повторно идеме на двојна/тројна иако би бил задоволен и со Ла Лига само :D
:oleee::oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom