- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Мај френдс, имате ли официјална постава за вечерва на Барса ? Планирам да ставам повеќе пари па ако можете да ми кажете со кој состав ќе излезе 
Благодарам

Благодарам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

"Сигурен сум дека Мурињо е голем тренер, но тој нема да влезе во историјата на фудбалот. За да влезете во историјата треба да правите различни работи, тој не донел ништо ново во играта" - изјави Чави за каталонскиот Sport.
"Тоа е нешто што Пеп Гвардиола го направи, ја редизајнира играта како што тоа го правеа Ариго Саки, Фергусон и Кројф, кои исто така донесоа нешто ново".
"Мурињо победуваше бидејќи беше во Челзи и Интер, и јас сум сигурен дека тој е голем тренер, но не донесе ништо ново".
"За мене Меси е најдобар, нема друг. Тој е добра слика за фудбалот, нормално момче, едноставен, скромен со натпреварувачки дух. Меси ми помогна подобро да си ја извршувам работата".
--- надополнето ---
Абе, до овој меч имаме постигнато 72 гола во сите конкуренции![]()

Баш сакам да го видам Нолито во акција вечерва.
Ајде, уште помалку од 1 час. Да не дозволиме оваа серија да престане и да покажеме на светот (по којзнае кој пат) кој клуб е најдобар.
Иначе, еве во врска со Алвес и договорот:
While Alves will be on holiday in Brazil, his agent will this week hold new talks with sports director Zubizarreta on a renewal.
After last week's meeting, progress was made although Alves didn't accept the proposed tax plan. The club is working on a new proposal.
--- надополнето ---
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Abidal Maxwell - Xavi Mascherano Keita - Iniesta Pedro Bojan