Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мај френдс, имате ли официјална постава за вечерва на Барса ? Планирам да ставам повеќе пари па ако можете да ми кажете со кој состав ќе излезе :)
Благодарам

Нема уште официјален состав... излегува саат време пред натпреварот. Инаку мислам дека од првотимци ќе ги видиме Меси, Маскерано и Пике.

--- надополнето ---

Barca - A team with an insatiable hunger:pipi:

--- надополнето ---

Абе, до овој меч имаме постигнато 72 гола во сите конкуренции:vozbud:

Чави за Мурињо

"Сигурен сум дека Мурињо е голем тренер, но тој нема да влезе во историјата на фудбалот. За да влезете во историјата треба да правите различни работи, тој не донел ништо ново во играта" - изјави Чави за каталонскиот Sport.

"Тоа е нешто што Пеп Гвардиола го направи, ја редизајнира играта како што тоа го правеа Ариго Саки, Фергусон и Кројф, кои исто така донесоа нешто ново".

"Мурињо победуваше бидејќи беше во Челзи и Интер, и јас сум сигурен дека тој е голем тренер, но не донесе ништо ново".

Чави за Меси

"За мене Меси е најдобар, нема друг. Тој е добра слика за фудбалот, нормално момче, едноставен, скромен со натпреварувачки дух. Меси ми помогна подобро да си ја извршувам работата".

--- надополнето ---

Абе, до овој меч имаме постигнато 72 гола во сите конкуренции:vozbud:

Сезона 2008-2009 мислам дека постигнавме вкупно 154 гола, така да има шанси да го срушиме и тој рекорд сезонава.:)

Баш сакам да го видам Нолито во акција вечерва.

+1

Ајде, уште помалку од 1 час. Да не дозволиме оваа серија да престане и да покажеме на светот (по којзнае кој пат) кој клуб е најдобар.

Иначе, еве во врска со Алвес и договорот:
While Alves will be on holiday in Brazil, his agent will this week hold new talks with sports director Zubizarreta on a renewal.
After last week's meeting, progress was made although Alves didn't accept the proposed tax plan. The club is working on a new proposal.

--- надополнето ---

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Abidal Maxwell - Xavi Mascherano Keita - Iniesta Pedro Bojan

Јак состав извадил Пеп. Пак нека јадат слатки медиумите дека Пеп не го сфаќал сериозно купот :)

Pinto

Alves-Pique-Abidal-Maxwell

Mascherano
Xavi - Keita

Pedro-Bojan-Iniesta

На клупата: Valdes, Adriano, Puyol, Busquets, Thiago, Messi, Villa.

--- надополнето ---

Pinto

Alves-Pique-Abidal-Maxwell

Mascherano
Xavi - Keita

Pedro-Bojan-Iniesta

На клупата: Valdes, Adriano, Puyol, Busquets, Thiago, Messi, Villa.

Ајде, уште помалку од 1 час. Да не дозволиме оваа серија да престане и да покажеме на светот (по којзнае кој пат) кој клуб е најдобар.

Иначе, еве во врска со Алвес и договорот:
While Alves will be on holiday in Brazil, his agent will this week hold new talks with sports director Zubizarreta on a renewal.
After last week's meeting, progress was made although Alves didn't accept the proposed tax plan. The club is working on a new proposal.

--- надополнето ---

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Abidal Maxwell - Xavi Mascherano Keita - Iniesta Pedro Bojan

ке ја даваат некаде или стрим?

Требаше Меси место Иниеста,другото мање-више очекувано.

Ајде, момци. За завршеток на прекрасната 2010 година. Да ја завршиме годината онака како што ја почнавме, како што бевме целата година, така и да ја завршиме - СО СТИЛ!

so e rabotata sho pep ne go gledam na klupata
dva pati ja kazaa klupata na barsa i pep ne go gledam :)

--- надополнето ---

edit: eve go sega sedna vo 10 min :)

Ова ќе биде гадно тешко гол да се даде.

слабо прво полувреме (барем последните 20 минути што успеав да ги гледам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom