Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Браво! Како само си ги бираме вакви благодарни играчи, Арда, Ракитиќ, Матје со исклучок на Даглас и Вермален. Е вакви играчи се купуваат, а не ѕвезди кои ќе прават раздор во екипата како во Реал (y)

ДОБРЕДОЈДЕ АРДАААА !!!!

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Абе Бартомеу собра дупло повеќе потписи од Лапорта.
Мислам дека фаворит е Бартомеу.

90% сум сигурен дека Бартомеу победува. Треба да му го испуши на Лучо и на играчите за тројната круна. Да не беше триплетот, лагано ќе си победеше Лапорта.

Одличен трансфер, ми се допаѓа изборот на Енрике

Гледам доста негативни фидбекови низ фб за трансферот на Арда. Јас искрено мислам дека ќе биде поголем бум и од Ракитич. Дечкото е гладијатор , гризе до последен атом сила. Ни требаше едно вакво борбено копиле кое и баш не ги милува противниците.

Мислам дека до крајот ќе има еден мега трансфер. Кој и да победи ќе си ја оправда претседателската функција. Прогнозирам дека ќе го потпишеме Погба , а ќе го регистрираат во 2016 летото.

Ела помини ја срединава :uzi:

1908081_868815953194821_938542738633750984_n.png

Се океј, трансфери, нови играчи, нови формации, ама немојте формација без Иниеста да правите. Барем не на јаките натпревари, Арда ќе е измена, нека му е јасно тоа, евентуално ако се повреди некој, така ќе фати стартно место.
У цела оваа ситуација Рафиња најмногу ќе пати, уште помалку шанса ќе добива сега, ама ајде, поттик да игра подобро ќе е ова, ваљда нема да е ко брат му и да плачипичкари што ич не играл.

Арда ќе игра и крило , и на таа позиција ќе ротира. Две позиции ќе ротира Лучо со него , затоа од тука мислам дека ќе има ептен солидна минутажа.

Арда најверојатно ќе биде позајмен на Галатасарај, но мислам дека нема да го играат во ЛШ...Една од поважните вести денес е дека Меси ја разгледувал опцијата да се повлече на неодредено време од репрезентацијата, поради личните навреди и навредите кои ги трпи неговото семејство во последниов период.. Баш да видам како ќе играат сега Аргентинците и дали Меси е проблемот

Ако е паметен сеа, 2 години нека одмара, ем за Барса ќе пружи јаки партии, ем ќе има доста одмар.. и годината пред светско нека почне да игра да се уграат. И он нека си ги бира играчите, а не Тата Мата таму....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom