Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Според Марка денес во 12.30 на прес Алвес ќе објави дека си заминува од Барса

Кој ти е критериумот за капитенска лента, најмногу интернет фанови ?
Не е мој критериумот. Ова е критериум на клубот и скоро на сите клубови. Кој играч е најмногу во клубот тој е капитен. Ако не си гледал, ја ќе ти кажам, Чави беше капитен оваа година, втор Иниеста, трет Меси.. Е, според тоа годинава остануваат Иниеста и Меси и само ќе им се додадат Пиќе и Бускетс. Според мене Пиќе е тој кој треба да боде. Шпанец, Каталонец, дете на клубот, се бори за екипата.. Иниеста и Меси не се такви, премногу повлечени се.

Пике е добар играч , но нема лидерство во него. Мислам дека Иниеста ќе ја наследи траката.

Ја би му ја дал на Масчерано или Бартра. Нека се јача детето :D

CF22p36UIAAetMm.jpg:large

:kezec:[DOUBLEPOST=1432568200][/DOUBLEPOST]
CF3FaIPWEAAUTGU.jpg

CF3HWeHWYAA5Yp5.jpg
CF2yTMiWgAAy-OW.jpg:large

Последно уредено од модератор:
Го пратеше некој пресот на Алвес? Што било тоа со новинарот од Марка?
Капитенската според мене: Иниеста, Меси, Пике

Капитенската според мене: Иниеста, Меси, Пике

Кога го праша овој му врати вие сте ѓубре, не одговарам на вас. И цело време збореше против клубот, ама дека за тимот ќе даде 200% на следните финалиња

Нека го донесат Бенитез овие , и да ја прославиме и 24ката. :icon_lol:

Шо мерак ќе ми се направи да имат страшна дестабилизација во наредната сезона , ќе им дојде шок у дупе да останат и 4та сезона под ред без домашно првенство.

Нека го донесат Бенитез овие , и да ја прославиме и 24ката. :icon_lol:

Шо мерак ќе ми се направи да имат страшна дестабилизација во наредната сезона , ќе им дојде шок у дупе да останат и 4та сезона под ред без домашно првенство.
Не Бенитез кој сака нека им го донесат пак од нула почнуваат, тотално деморализирани, плус подобар од Карло не може да најдат. Како сакаш сврти за нас ова е најдобар потег (y)

Само 20 секунди видов видео на Марка каде што Алвес на некој начин му се извини на новинарот дека не е до него туку решил да не дава изјави за Марка. Веројатно е револтиран од тоа што постано има некои негативни стории за него како и да е мислам дена не е во право.

Кога ќе ги погодиш тимовите за кои навиваш...

Capture12354.JPG

Браида со директорот на Јувентус, Марота.
Дали преговараат за Погба!?

CF7htZuW8AAsxYs.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom