Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
После ова мислам дека Деулофеу нема да игра више за нас, сигурно се напиздал по ваквата одлука. Многу возбуден беше после враќањето од Евертон и сеа одеднаш позајмицава

Па ако доаѓа Квадрадо сигурно му кажале дека нема да добива многу шанса за игра, па го убедиле дека ако сака да игра да оди на позајмица. Следната сезона ќе си замина Алвеш, Квадрадо ќе го вратат полека десен бек, а ќе се направи место за Деулофеу.

Едноставно мора да добие шанса да игра за Барса, кога еден Тељо и С.Роберто добија шанса, Деулофеу сигурно следната сезона ќе игра и тоа повеќе отколку што мисли.

Не се заебавајте и не ја потценујте формацијата 3-2-3-2, баш е топ. Ако се сеќавате на светсково Чиле ја примени, и баш ми се допадна играта. Мислам дека би ни одговарала играта, имаме играчи за таква формација, и мислам дека доколку Енрике би ја вовел би извадил добри резултати. Зборам додека дојде Суарез, откако ќе дојде 4-3-3. Иначе ова со Суарез работава ти е, сакаш да се ебеш нејќеш да ти влезе. Што дека ќе тренира кога пак нема да игра, само ќе се мачи за џабе.

Прва работа,со 3-2-3-2 никогаш нема да ја имаме таа доминација од порано,него ќе се тресеме цела утакмица да дадеме 1,2 гола и да одбраниме некако.Втора работа ни 1% не и одговара формацијата на Чиле на Барселона,зашто таа формација бара трчање "како луд" а нашиве колку се спремни физички за бркање по терен(Бускец,Иниеста,Меси никогаш не играле така,па нема ни сега).

There's a deal on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24). The Brazilian player will join Barcelona. [sport]

Од Бенатиа во Матје, од Луиз и Хамелс во Вермален, од Куадрадо во Даглас.

Иначе од клипов добар би требало да е

Не се заебавајте и не ја потценујте формацијата 3-2-3-2, баш е топ. Ако се сеќавате на светсково Чиле ја примени, и баш ми се допадна играта. Мислам дека би ни одговарала играта, имаме играчи за таква формација, и мислам дека доколку Енрике би ја вовел би извадил добри резултати. Зборам додека дојде Суарез, откако ќе дојде 4-3-3. Иначе ова со Суарез работава ти е, сакаш да се ебеш нејќеш да ти влезе. Што дека ќе тренира кога пак нема да игра, само ќе се мачи за џабе.

Κаκо бе џабе што ќе тρениρа?
Па баш супеρ е тоа, ќе се вκлопи многу побρзо, ќе знае што се баρа од него, κоја е неговата улога итн.

There's a deal on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24). The Brazilian player will join Barcelona. [sport]

Од Бенатиа во Матје, од Луиз и Хамелс во Вермален, од Куадрадо во Даглас.

Иначе од клипов добар би требало да е

Најде и ти од кого да ставиш клип. :D

Која мизерија а пред месец дена имаше промоција на Герард и Рафиња тоа биле првите 2ца трансфери на Барса.

Што се однесува за Серхи Роберто човек да помисли дека е син на Каталонскиот Мијалков

Која мизерија а пред месец дена имаше промоција на Герард и Рафиња тоа биле првите две засилувања на Барса.

Што се однесува за Серхи Роберто човек да помисли дека е син на Каталонскиот Мијалков

На шпанските медиуми прочитав дека Роберто сеуште не се одлучил дали да го продолжи договорот со Барса, се зависело од тоа колку ќе добивал минутажа оваа сезона, ИТАР ДЕЧКО :pos::pos::pos:

Адама, Мунир, Хоан Роман, имаме повеќе опции, не се само Меси, Педро и Рафиња моментално во нападот.

:love:
10351064_906813342680682_7422692719965490633_n.jpg

@Dirty Harry Callahan
И сега, јас сум луд што ти викав дека казната ќе биде намалена (без разлика дали е голема или не) или ти што ме наклевети поради таквиот став дека сум од оние кои викаат „уефалона“?

@Dirty Harry Callahan
И сега, јас сум луд што ти викав дека казната ќе биде намалена (без разлика дали е голема или не) или ти што ме наклевети поради таквиот став дека сум од оние кои викаат „уефалона“?
какво намалување на казната ?! дека ќе тренира,а нема да игра е ОК ?? ха,па дури да заигра шо се вели зборот можи да испаднат од ЛШ или да заостанат во Примера........ова ти е исто како на полусезона да си го потпишал

озбилно бе шо бара да тренира нека оди на ибица нека си легни нека си се најади шо бара фудбал да игра.. после ко ќе му треба ќе му се јават само и онака суперхеројски ќе влези на терен и ќе ги изгази сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom